14 May 2012

Tak ada title

Hari ni aku nak post lagi. Biar lah apa korang nak cakap, aku tetap nak post jugak. Haha. Actually takde point pun nak tulis apa, but yah .. tulis je la apa pun kan. 

Hmm, aku masih menghitung hari. Ya Allah, cepat betul masa berlalu. Pejam celik, pejam celik, pastu bukak mata balik, dah nak start belajar dah. 
Aku tengah mencari ilham , mencuri masa untuk spend masa-masa aku yg tinggal sebelum masuk kolej. 
Tapi, kalau boleh, hari pendaftaran pun aku nak update blog. HAHA. Tapi, i think impossible kot >< haha. confirm time tu dah sibuk dengan orientasi segala mak nenek. T_T

Anyway, tadi aku ada call kawan aku. (3 tahun dah tak contact). It has been so longggggg. 3 tahun tak contact kot, and she used to be my bestfriend when I was in Pokok Sena, Kedah. So, we had a conversation for a while, and its quite fun coz there was sooo many things we talked about. And, she told me that my other bestfriend's father has passed away one week ago. I was really shocked as I know I never heard anything bad about his conditions. But yeah, we have to accept all the fact and we have to face the reality. Hm, quite sad. I was thinking if I'm on her side, the one who I LOVE the most, the one who always cheers me up, the one who responsible for the family, the leader of everything, has passed away. Ya Allah, i can't describe anything about that. Just pray may Allah prolong our age, insyaAllah. 

Hm, ramai betul yang excited nak masuk matrikulasi. Haha, sampai kan BAKAL pelajar kolej tu dah ada yang buat group dah kt facebook tu. Agak friendly la dyeorang ni, and macam best je dyeorang ni. haha, tak sabar aku nak jumpa kawan baruuuu~ weeee. haha . anyway, !4 hari lagi tau ! okbai :P


Mira <3

No comments:

Post a Comment