01 May 2012

Jobless

Life after SPM , was really ... UNEXPECTED. Saat tu, korang akan berasa, betapa sekolah tu lagi best dari duduk bertempek kat depan laptop. Hari-hari bukak mukabuku, burungkacip(twitter) tu. Bosan tu tak dapat dek nak nolong. Bosan yang terlalu , ahhh ! susah mau dispesifikasikan. *err, ayat apa aku merepek ni ? -.-
and lepas spm tu , mula lah nak balas dendam balik kat benda-benda yg tak sepatut dilakukan time spm dlu. Nak tau apa ? Apa lagi kalau online 24hours je , haha. Maggie ! wajib makan ! har har har , and aku dah balas dendam tgk cerita korea sampai pukul 5 pagi. At that time, semua orang bangun nak pergi kerja, and aku ? Baru nak tidur ! Jobless -.-

Well, bila dah bosan tu , faham-faham lah nak buat apa kan. Kerja. YES, kerja. Tapi aku tak berminat nak kerja ni, hahahaha. Kerja pun, as a part-time promoter. Weekend je pun :/ but still rasa macam, aduh. Penatnyaaaa. hahahaha ! #apa lahh, kalau macam tu baik duduk rumah bela lemakss ni -.-

And YESSHHH ! now dah bulan May, sikit je lagi bulan nak masuk U. InsyAllah~ aku dah tak sabar dah nak masuk U ni, berkobar-kobar jiwa dan raga. haha. I want a new life, new friends. Seriously. And I want to change my life, change everything . May Allah bless everything I did, Amin~

with love, 
Mira

No comments:

Post a Comment