14 May 2012

Tak ada title

Hari ni aku nak post lagi. Biar lah apa korang nak cakap, aku tetap nak post jugak. Haha. Actually takde point pun nak tulis apa, but yah .. tulis je la apa pun kan. 

Hmm, aku masih menghitung hari. Ya Allah, cepat betul masa berlalu. Pejam celik, pejam celik, pastu bukak mata balik, dah nak start belajar dah. 
Aku tengah mencari ilham , mencuri masa untuk spend masa-masa aku yg tinggal sebelum masuk kolej. 
Tapi, kalau boleh, hari pendaftaran pun aku nak update blog. HAHA. Tapi, i think impossible kot >< haha. confirm time tu dah sibuk dengan orientasi segala mak nenek. T_T

Anyway, tadi aku ada call kawan aku. (3 tahun dah tak contact). It has been so longggggg. 3 tahun tak contact kot, and she used to be my bestfriend when I was in Pokok Sena, Kedah. So, we had a conversation for a while, and its quite fun coz there was sooo many things we talked about. And, she told me that my other bestfriend's father has passed away one week ago. I was really shocked as I know I never heard anything bad about his conditions. But yeah, we have to accept all the fact and we have to face the reality. Hm, quite sad. I was thinking if I'm on her side, the one who I LOVE the most, the one who always cheers me up, the one who responsible for the family, the leader of everything, has passed away. Ya Allah, i can't describe anything about that. Just pray may Allah prolong our age, insyaAllah. 

Hm, ramai betul yang excited nak masuk matrikulasi. Haha, sampai kan BAKAL pelajar kolej tu dah ada yang buat group dah kt facebook tu. Agak friendly la dyeorang ni, and macam best je dyeorang ni. haha, tak sabar aku nak jumpa kawan baruuuu~ weeee. haha . anyway, !4 hari lagi tau ! okbai :P


Mira <3

12 May 2012

Selamat Hari Mama :)

Salam buat semua, dengan ni aku ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Hari Ibu kepada semua yang bergelar ibu dan semua yang bakal menjadi ibu secara sengaja atau pun tidak :) 
Bagi aku, hari-hari hari Ibu, tak perlulah hanya nak sambut pada hari ni je , tak perlulah hanya bawak mak korang pegi dinner kt tempat best-best pada hari ibu je. Bawak la setiap minggu ke apa, menunjukkan bahawa hari-hari dia sentiasa special untuk kita :) Tetapi bila mengenangkan orang yg takde mak tu, terasa sedih pulak. Bayangkan kalau kita berada ditempat mereka, apa kita akan rasa ? Ya Allah, tabahkan hatiku. Sedangkan nak tinggalkan sekejap pun dah terasa. Ini kan selama-lamanya ? Ya Allah, rasa tak sanggup dibuatnya. Tapi, lumrah kehidupan, setiap yang datang pasti akan pergi, setiap yang hidup pasti akan mati. Sudah ketentuan Allah buat semua benda yang hidup di muka Bumi Allah ini. Hidup didunia ini hanya sementara, yang kekal abadi hanya akhirat disana. :') 

Semoga kita sentiasa dilindungi Allah s.w.t dan setiasa dibawah jagaan-Nya. InsyaAllah :) 

Salam, 
Mira

08 May 2012

Semanis Kismis ~

"Putting ourselves in the shoes of others momentarily in order to try to understand them better before commenting or acting against them is very important. 

Many people condemn others without trying to see where they are coming from or why they have acted in a specific way or said something. 

If we are sincere, we will understand one another better & possibly reduce much unwanted scepticism, hatred & enmity."  - Mufti Ismail Menk.

Tertarik dengan kata-kata ni, memang benar apa yg diperkatakan. We just have to puts ourselves in THEIR shoes, and we will able to understand them. :)

2 weeks. Are you kidding me ?

Hello, hai, and assalamualaikum readers :) 
hurm, sebenarnya aku agak menyampah part ni. Part mula-mula nak bukak blog ni, mula-mula bukan main excited nak buat entry baru, but now, I HAVE NO IDEA at all -___-
annoying betul. *sigh 

Anyways, hari ni dah 8/5/2012. There's just another 2 weeks man. Are you kidding me ? 2 weeks kot. Bukan lama pun, pejam celik pejam celik dah nak 28hb. Ya Allah, beratnya hati ni nak tinggalkan keluarga. Memang aku dari kecil sampai la kebesar ni, tak pernah berpisah dengan keluarga. Mana-mana parents aku pergi, aku akan ikut. Tapi bila sampai tahap sekarang, rasa macam berat sangat nak pergi. Memang aku perlu berdikari semua, aku dah kena basuh baju sendiri, semuanya serba sendiri. Hmm. Macam mana pun I have to go through all this even tak sanggup rasannya. 

Takpe, demi masa depan dan demi mama and abah. Akanku langkahkan kaki ini pergi jugak walaupun dengan hati yang berat. :'(
Ya Allah, tabahkan hatiku Ya Allah. Aku pergi demi menuntut ilmu, demi mencari keredhaan-Mu Ya Allah.

Hmm, pape pun, aku dah terima tawaran tu. Banyak benda yang aku kena buat. Semalam baru je print semua borang-borang tu, borang tawaran semua. And tadi pagi dah bukak Bank BSN untuk elaun bulanan yang matrik akan bagi. setiap semester. Matrik ada 2 semester je, so cam takde la lama pun. Setahun je :P ( tapi rasa macam lamaaa jeee :/ ) Lepas ni nak kena isi semua borang-borang, dapatkan segala cop tu cop ni, Haih, banyak betul kena buat. Sabar jelaaa. Baju pulak, dah la aku tak banyak baju kurung, memandangkan aku tak pernah duduk asrama, terpaksa la aku pergi cari baju kurung untk pakai time kuliah or what so ever nanti. Kesian kat mama and abah, banyak belanja yang dia kena keluar. Aku ni, dapat duit gaji bukan nak simpan, tapi pegi shopping ! kan kau dah rasa menyusahkan mak bapak sendiri ! -.- bersalah jap. 

..... 

Kalaulah aku simpan duit tu, takde aku rasa menyusahkan dyeorang kan ? Apa mau buattt, nasi sudah jadi bubur, ntah bubur tu pun dah jadi basi :/ urgh.
and, lepas aku dah settle semua borang-borang and sijil-sijil tu, and semua keperluan untuk asrama, I just have to get ready, for physicality and mentality . Make it 0 over 0. Let starts a new beginning, a new story and a new chapters of life. May Allah bless on everything, InsyaAllah.
Semoga segalanya berjalan dengan lancar, semoga Allah permudahkan aku dekat sana nanti. Pray for mys success yaa ~ :) hee~ aku akan turut mendoakan kalian semua :) 

wallahua'lam, Assalamualaikum ~
Mira.

07 May 2012

Matrikulasi Negeri Sembilan, Kuala Pilah ~

Assalamualaikum semua ~

Hati ni dari semalam berdebar-debar menanti keputusan kemasukan ke U ~
Hari ni , before pukul 12p.m lagi aku dah stand by depan laptop, bukan main tak sabar nak tunggu keputusan tu~
Semua tawaran aku pending, termasuklah Matrik and MIAT, UniKL.
Hati ni nak sangat masuk UTM, nak sangat course yg selama ni aku idam-idamkan, Mechanical Engineering.
But then, suratan takdir telah menentukan rezeki aku bukan dekat situ. Aku ditawarkan masuk Politeknik Sultan Ibrahim, dan course yg ditawarkan bukan seperti yg diharapkan, Pengurusan Pelancongan.
Well, memang macam-macam bermain dibenak fikiran aku. ''Nak ke taknak?" , ''Nak pilih yang mana ni eh?", "MIAT tu ok jugak, tapi teringin nak masuk Matrik" , and macam-macam lagi. Memang dilema tak habis-habis lagi sejak keputusan Matrik keluar sampailah keputusan UPU keluar.
Akhirnya setelah lama berfikir dan berfikir, Alhamdulillah, aku diberi petunjuk untuk menerima tawaran ke Matrikulasi Negeri Sembilan, Kuala Pilah. Kalau boleh, aku nak ambik module yg ada Biology. But its not easy as you think, lagipun aku takde any basic pasal Bio, since aku hanya ambik kimia and fizik je dulu. So, maybe pasal tu akan difikirkan sebentar lagi~
For those yg terpilih untuk sambung Diploma and Asasi, tahniah and goodluck :) Have a good new inspiration and new beginning of the year, hope ramai-ramai kita perform nanti :)

And, Matrikulasi Negeri Sembilan, Kuala Pilah, here I COME ;)
28hb ni sesi mendaftarkan diri,  harap-harap semua berjalan dengan lancar , InsyaAllah.

Selamat kembali menuntut Ilmu buat semua batch 94's !

Lot of love,
Mira <3

04 May 2012

Interview~ :)

Thanks again for make me 'terharu' sebab nak baca post aku kali ni, aha~ :D
Pape pun, salam buat semua ^^ 
hari ni macam agak active nak mengupdate blog ni, in other hand, rajin la kan.
tapi aku nak marah sat kt Astro tu haaaaa, awat hang ni cakap muhong sangat ? Dah la boypreng aku kena rampas dengan scha tu, ni hang nak muhong tak tunjuk depa nikah tu pasaipa. 

Ok, stress jap.
haha xD 

ok ok ok, back to the topic. Semalam, agak2 dah nak ke midnight tu, hati ni terdetik macam nak check email je time tu. So, dengan menekan button Y.A.H.O.O , and login segala bagai, tup tup, aku ada ternampak ada org reply resume aku tu. Haaaaa , excited jap. agagaga~ so, dia reply aku yg dia suruh aku datang interview untuk kerja tu esok, hari ni la maksudnya. Anyway, its not like interview yg official pun, yg macam kena pakai baju casual segala mak nenek tu. idok idok, ni simple interview cam bodobodo je. #opss, :D So, the interview tu was okay, baru sehari jumpa dah cam over-friendly gila. Memey aku friendly pun, tapi idok ler sgt. :D
So,sebelum kaki ini menjejakkan kaki ke Universiti, InsyaAllah, nak jugak spendkan masa yg berguna ni untuk mencari rezeki. InsyaAllah, moga diberkati rezeki yg dicari tu, mudah-mudahan terbuka luas lagi pintu rezeki aku. Aminnnnn~ :)

Alhamdulillah, rezeki aku kali ni ada. Aku dah boleh start kerja hari rabu depan :) and maybe end of this month, aku akan jadi crew kat jom heboh yg bakal dilangsungkan di Putrajaya kelak. So, kalau korang pegi tu, make sure cari aku tauuuuu :P heee~

By the way, hari ni keluar lagi tauuuu :P 
One Utama menjadi check point ketiga bagi aku dengan fee.
Haha, perempuan dengan shopping complex memang tak dapat dipisahkan. Aku spend dalam RM250 rgt dah untuk shopping ! Urghh, puas weh. Seriously. Mentang-mentang duit tu duit hasil titik peluh aku sendiri. Memang puassssss ! :D nak balas dendam balik sebab dulu aku asyik tengok kakak aku pakai baju branded je. Sekarang aku pun boleh, kau ingat kau sorang ? muehehehehe~ (gelak jahat) xD haha

Gtg, see you soon ;)
Mira


03 May 2012

Berita Terkini !!!

Urghh, salam semua.
Korang dah tahu pasal berita ni ? Yg Bob Kuman tu baru je meninggal tadi petang ? Inalillah~ :(
Al-Fatihah, semoga arwah ditempatkan oleh Allah dalam kalangan orang yg baik dan beriman, Amin~

Setiap manusia, setiap benda hidup diatas muka Bumi Allah ini semua akan merasa mati. Semua orang tahu tu kan? tapi takde seorang pun yg akan tahu bilakah dia akan mati. Esok kah? Lusa kah? atau pun bila-bila masa saja kematian tu akan memanggil kita. Hanya dengan keimanan dan ketaqwaan mampu untuk menentukan bahagia atau sebaliknya di alam sana, Wallahua'lam.

Berdasarkan Surah Al-Mulk, ayat 2 :

"Dia lah yang telah mentakdirkan adanya mati dan hidup (kamu) - untuk menguji dan menzahirkan keadaan kamu: siapakah di antara kamu yang lebih baik amalnya; dan Ia Maha Kuasa (membalas amal kamu), lagi Maha Pengampun, (bagi orang-orang yang bertaubat);"


Terima kasih,
Mira <3

The Avengers VS Battleship


       VS   



Hari ni nak post lagi , tapi otak ni macam dah start proses of "rusting'' dimana molecule iron sudah mula oxidizing kepada iron oxide, dimana warna hijau telah bertukar menjadi warna cokelat. 
# mak hangggg, aku merepek paa tak tau :/ kimia aku dah la pandai baq hangggg :P hahaha

SO, disebabkan proses tu , otak aku tak dapat nak berfungsi dengan lancar sangat >< haha.
Sebenarnya , aku ada cerita ni haaaa.. Hari isnin hari tu aku ada keluar dengan kawan-kawan aku, and termasuk 'kawan' yg tak berapa aku nak kenal tu. Dalam erti kata lain, baru first time ketemu laa deh. So, cam takde perasaan pun, haha. Aku gerak from rumah dalam pukul 10pagi, from taman tun ke stesen lrt taman bahagia, bukan hospital bahagia tau. Perjalanan dari lrt tmn bahagia ke midvalley teramatlah lama :/ 
memandangkan atas dasar 'berkorban' demi kawan, walaupun tak seberapa nak rela, aku gagahkan bont*t aku dan kaki tangan aku ke sana. Dalam puku 12 macam tu baru sampai tak silap aku. 
Tapi semangat berkobar-kobar nak tgk movie 'The Avengers' tu teekubur sebentar. Ape kepelik sangat time tu pun aku tak pasti, yg pasti hari isnin tu teramat laaa ramai manusianya -.- . Nak kata cuti PM bagi, takde la pulak. Cuti hari berkerja, x silap aku hari selasa hari tu. Tapi .... Ntah ?? :O

Dah berapa lama ntah aku beratur bukan kemain panjang line tu, at last turn aku plak nak g beli ticket. Tapi nasib aku memang malang benor kot, movie tu full la pulak. Fineee -.- at last, Battleship yg jadi mangsa, tak silap aku , semua orang dah tengok cerita tu, kecuali aku dengan budak ni sorang je(nama dirahsiakan) ! fuhh . sabar jelaa. 

Conclusion cerita Battleship ni takdela best sgt pun, sebab aku takde la minat sgt cerita battle2 ni . 
Pape pun kpd korang yg tak tgk lagi cerita Battleship tu, boleh laa p tgk sementara nk tunggu turn tgk The Avengers tu ye ? haha :D

Selamat menonton ;)

02 May 2012

Hati Ini Menangis Lagi . .. ...

Salam semua.
Hati ini dah berjanji, berjanji untuk tidak sesekali menangis .
Tetapi hati ini tetap berdegil, dan telalu rapuh untuk menahan setitik air mata ni.
Sukar untuk aku menahan perasaan ini, sebab aku tahu, aku tak kuat untuk itu semua.
Aku tak kuat untuk menghadapi saat ni, saat yang tak pernah aku bayangan akan berlaku.
Tapi, aku tahu, Allah have a better plan for me, because Allah knows the best.
Walaupun perit hati ni untuk menerima,
Namun aku pasrah, sebab aku yakin, Allah hanya nak menguji aku kali ni.
Aku perlu kuat untuk menghadapi ni semua. Aku perlu.

Ordinary girl,
Mira

Pandangan Tentang Perempuan dan Lelaki ~

Hai, Assalamualaikum.

Ehem3 ! Mira in the House :D hehe. Salam buat semua pembaca yang sudi menekan dan meng'klik' blog raranaddyaya ni. Walaupun kandungan blog ni tiada apa yg bermakna pun, tapi thanks sebab dah terlanjur membaca.

Hari ni aku nak cerita sikit apa kelebihan berkawan dengan lelaki berbanding dengan perempuan.
And to tell you the truth, aku lebih selesa berkawan dengan kaum adam ni :)

Dalam persahabatan, ada orang berpendapat bahawa bersahabat dengan lelaki lebih mudah berbanding dengan kaum hawa. Kadang-kadang aku rasa macam aku lebih 'rumit' nak faham kawan perempuan aku sendiri, ntah laa macam mana nak describe. Complicated sangat kot ?. kalau lelaki,dyeorang ni lebih terbuka minda dia dan bak kata lain, 'straight to the point'. Aku dah la tak suka orang yg asyik dok cakap berdalih dalih ni -.- annoying kot ? :/
Kalau korang nak bandingkan dgn perempuan, kaum ni lebih memerlukan masa yang agak lama untuk difahami, sebab seperti yg korang tahu, kaum ni memiliki 9 nafsu, 1 akal dan korang memelukan kesabaran yang tinggi sikit . ^^ #sebab aku perempuan, so aku pun macam tu. :P
kesabaran dalam semua karenah, contohnya, kalau gf korang ajak pergi shopping, korang kena la charge cepat-cepat battery kesabaran korang tu so that battery tu tak kan merah time shopping tu sebab lepas tu mesti korang dah naik angin kemarahan tu. Tapi lagi nak maki hamun bila masuk kedai ni bukan main lama, at last, satu haprak pun tak beli ! okay, agak menyampah disitu.

Okay, sebenarnya aku dah melalut kat mana pun aku dah tak tau. -.-

Hmm, namun dalam soal cinta dan dalam bab-bab berkaitan hati ni, susah aku nak cakap. Sometimes, bila korang dah ramai sangat kawan lelaki ni, mesti ada laa yg tersangkut kat korang kan ? walaupun korang just anggap yg dyeorang  ni kwn biasa korang je. But memang betul, ''Hawa dicipta kan untuk Adam'' . Walau dgn cara apa sekali pun korang try untuk tidak jatuh cinta dengan kawan korang sendiri, tapi tu tetap akan terjadi. Benda tu dah memang korang tak boleh elak, dah tak boleh korang lari dah. Semua ni lumrah, lumrah kehidupan seorang manusia.

:)
will be back soon.
Mira.

Rahsia Perempuan, LELAKI PATUT TAHU !

"Perempuan suka : 

- lelaki yang gagah – selalu pegi workout kat gym 
- pandai bersukan – bola, basket, ragbi etc. 
- bijak pandai – CPGA mesti sentiasa atas 3.5 
- ada kerja – dining hall, hotel, library etc. 
- ada kereta – especially sports car tak kisah la tahun bila
- pandai jamming – guitar, bass, drum, keyboard etc. 
- pandai buat lawak expecially dpn pompuan 
- tau jalan2 dekat UK ni – boleh lead bila pegi travel 
- pandai programming – bleh buat website lawa2 
- walaupon rock tapi alim2 sket – bleh lead solat jemaah
- berambut pendek dan kemas
- tak terlalu clean shaved – tinggal la sket janggut in vertical line..macho siot
- wangi – pandai pilih perfume , aww , mimpi indah hari-hari
- hadiahkan bunga – even sekuntum rose je
- selalu hadiahkan teddy bear – kalo kecik bagi banyak2, kalo besar satu je
- ingat birthday awek – tak lupa bagi hadiah best2
- pandai amik ati mak and abah awek
- sanggup teman awek shopping – biarpon berjam-jam
- bleh bagi pendapat bila awek Tanya “awak, tudung wardina ni sesuai tak dgn saye?”
- bila cakap dlm phone, let women do the talking – lepas tu kasi komen

Perempuan tak suka :

- lelaki yang lemah – kurus, tak workout
- tak terer bersukan – petang2 tak kuar main, dok umah je
- study asyik kantoi – dok struggle nak kekalkan CGPA atas 2.0
- malas cari kerja – harap duit sholar je
- takde keta – pegi memane tumpang keta orang atau naik bas
- tak minat muzik langsung – tak leh sembang pasal rock bands
- takde sense of humor – org buat lawak die blur je
- takde life – tak gi jenjalan memane and tak tau tempat sekeliling
- tak celik IT – buat website guna frontpage pon kantoi
- asyik enjoy siang malam – tak ingat mati
- rambut serabai – panjang dan tak terurus
- kuat sangat isap rokok – sekali-sekala takpe la kot
- badan berbau – malas mandi
- tak romantic – bila awek mintak berkali-kali baru nak bagi bunga
- jarang hadiahkan teddy bear -
- wish happy birthday seminggu lewat – kuat lupa
- dah bertahun couple – tak pernah jumpa parents awek
- bagi alasan bila diajak pegi shopping
- asyik jawab “tak kisah” bila orang tanya pendapat dia
- bila borak on the phone, die pulak yg pot-pet lebey2"



#tapi ada jugak yg menipu kat atas tu , hahaha . Papehal, thanks to someone ni :D

01 May 2012

Tentang Rasa


<3

Jobless

Life after SPM , was really ... UNEXPECTED. Saat tu, korang akan berasa, betapa sekolah tu lagi best dari duduk bertempek kat depan laptop. Hari-hari bukak mukabuku, burungkacip(twitter) tu. Bosan tu tak dapat dek nak nolong. Bosan yang terlalu , ahhh ! susah mau dispesifikasikan. *err, ayat apa aku merepek ni ? -.-
and lepas spm tu , mula lah nak balas dendam balik kat benda-benda yg tak sepatut dilakukan time spm dlu. Nak tau apa ? Apa lagi kalau online 24hours je , haha. Maggie ! wajib makan ! har har har , and aku dah balas dendam tgk cerita korea sampai pukul 5 pagi. At that time, semua orang bangun nak pergi kerja, and aku ? Baru nak tidur ! Jobless -.-

Well, bila dah bosan tu , faham-faham lah nak buat apa kan. Kerja. YES, kerja. Tapi aku tak berminat nak kerja ni, hahahaha. Kerja pun, as a part-time promoter. Weekend je pun :/ but still rasa macam, aduh. Penatnyaaaa. hahahaha ! #apa lahh, kalau macam tu baik duduk rumah bela lemakss ni -.-

And YESSHHH ! now dah bulan May, sikit je lagi bulan nak masuk U. InsyAllah~ aku dah tak sabar dah nak masuk U ni, berkobar-kobar jiwa dan raga. haha. I want a new life, new friends. Seriously. And I want to change my life, change everything . May Allah bless everything I did, Amin~

with love, 
Mira

What Makes You Beautiful

Salam semua, okayyy , korang penah dengar lagu ni ? weee~ aku dah sukaa <3 haha
mula-mula tu cam tertanya-tanya gak , sape 1D(one direction) tu ? sebab kawan aku gila addicted dgn boy band dari UK ni. Aku just tgk gambar-gambar band ni bertempek kat kawan aku punya bilik. And I was like "erm, tak minat kot". Memandangkan aku lebih kepada korean songs, and I was really addicted with kpop songs. Agak annoying bila cakap pasal kpop everday -.- But aku takde lah taksub sampey lagu tu nohh :D ahaha~

Cek tak tau nak habaq lagu mana kat hampa, yg penting lagu ni dah melekat kat aku . weee~ and yeah I know it makes me beautiful enough :P

jom melalak sat nuhhhhh :D lalalalala <3

You're insecure
Don't know what for
You're turning heads when you walk through the door
Don't need make up
To cover up
Being the way that you are is enough

Everyone else in the room can see it
Everyone else but you

[Chorus]
Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But when you smile at the ground it aint hard to tell
You don't know
Oh Oh
You don't know you're beautiful

If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe
You don't know
Oh oh
You don't know you're beautiful
Oh oh
That what makes you beautiful

So c-come on
You got it wrong
To prove I'm right I put it in a song
I don't know why
You're being shy
And turn away when I look into your eyes

Everyone else in the room can see it
Everyone else but you

[Chorus]
Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But when you smile at the ground it aint hard to tell
You don't know
Oh oh
You don't know you're beautiful

If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe
You don't know
Oh oh
You don't know you're beautiful
Oh oh
That's what makes you beautiful

[Bridge]
Nana Nana Nana Nana
Nana Nana Nana Nana
Nana Nana Nana Nana

Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But when you smile at the ground it aint hard to tell
You don't know
Oh Oh
You don't know you're beautiful

[Chorus]
Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But when you smile at the ground it aint hard to tell
You don't know
Oh oh
You don't know you're beautiful

If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe
You don't know
Oh Oh
You don't know you're beautiful
Oh oh
You don't know you're beautiful
Oh oh
That's what makes you beautiful