24 April 2012

Under Construction

takmau panjang-panjangkan cerita, kita pendek2 kan semua ye ? :)  back to the point,
memandangkan sekarang aku dah taktau nak buat apa dengan blog aku ni, 
so i'll just make it under construction je. 
make it new or what so ever.
Will be back as soon as possible as much as I can, insyaAllah~
aku akan cuba untuk kembali aktif macam dulu balik, but then, memandangkan I'm 18 year old will be, InsyaAllah. Aku akan cuba untuk post benda-benda yg lebih berfaedah or maybe lebih menarik perhatian korang. hihi. I will try my best ! :') 

So, buat sementara waktu ni, tak payah la stalk stalk blog aku. Haha, eventho aku tau takde siapa yg nak stalk blog aku ni kan ><
andddd yeahhh , aku akan sambung pasal journey aku kat uk tu nanti k. 
Excited nak post gambar-gambar tu sebenarnya :P
Tapi takde niat untuk membanggakan apa-apa. 
Bak kata kawan aku, Zikri, "Wat lek wat peace" , PEACE (Y)

Sekian, terima kasih.
mirae

No comments:

Post a Comment