29 April 2012

TELORDIBASUH

Salam~
Post kali ni pendek je, malas nak type panjang2 :/
Well, korang tau kan blog telordibasuh ? Yang memang kalau korang bukak blog dia tu, mesti susah nak tutup. Cerita dia memang wulaamak, best gila. Malam2 layan blog ni mmg best. 
BUT, sejak dia meninggal dunia, (al-fatihah buat arwah) aku dah tak rasa seri blog tu lagi. 
Rasa time arwah ada lagi berseri-seri cerita dia, aku memang pegikut tetap dia dulu. But not now.
Aku rasa someone ambik alih blog dia, maybe abang dia kot. But, yeah, thanks to abang telordibasuh coz still sanggup untuk mengambil alih blog arwah. Keep it up ! ;)

Mira.

No comments:

Post a Comment