29 April 2012

Harapan~

memberi harapan kepada orang adalah tidak wajar.
ye, aku takda nak memberi harapan pun, and tidak sama sekali berharap.
tapi, aku berharap agar aku dapat masuk U nanti. InsyaAllah~ :)

By the way , lol lol lol lol ! Excited jap *giggling ;D
nak tau tak ? nak tau ke tak ni ? Aku dapat masuk Matrik laaa ! .. hee~ Alhamdulillah, syukur sgt walaupun takde lah mengharap pun. Tapi harapan parents aku macam nak sangat aku masuk, kenapa eh ? mesti ada hikmah disebalik semua ni, mesti ada udang disebalik mee, ada cili disebalik gigi, hahaha :D

Apa yg pasti, aku kena tunggu for UPU dulu. Maybe ada yg lebih baik untuk aku kan ? InsyaAllah :)
Tapi, matrik adalah selama setahun, Diploma 3 tahun. Tak rasa macam dip tu lama sgt ke ? Aku nak cepat naik ke degree, senang nk dapat kerja or what so ever. But still , i'm not good in science subjects too . :/
Ya Allah,
DILEMA weh ! DILEMA !

#jom tengok wayang !

No comments:

Post a Comment