11 June 2011

Sekolah dah nak buka, cepat betul kan?

Esok last cuti :/ errr... seronoknyaaa aku -.- haha
tapi budak-budak kat area utara sana, esok korang dah sekolah. Padan muka :P hehehe~
alaa, sama je actually.. area selatan sekolah hari jumaat, korang cuti kan. Alaa, relax aa :D
haha. And you know what, scrapbook ICT aku tak siap lagi. Hambek aku! sakan betul cuti sekolah ni, sampai scrapbook aku pun ntah apa aku tak buat lagi. And guess what, aku baru teringat semalam. Pftttt (Y) !
Memang cari nahas aku Isnin ni, mampos semampos-mams nya laaahhh ! Errrrr !
Mengamuk cikgu aku nanti, aku kena siap sediakan turbo berpowerkan 99 Volt .. *apa aki merepek -.-*
nak lari satu sekolah :D haha
confirm aa Isnin ni, meletup sekolah aku.

:/

Hurmm

No comments:

Post a Comment