12 June 2011

Say Good and Bye :)

Assalamualaikum :)
Baiklah anak-anak sekalian .. *haha, masa bila pulak aku ada anak pun tak tau :P*
Memandangkan esok aku dah kembali meneruskan perjuangan sebagai seorang pelajar yang bakal menduduki SPM and bakal budak cemerlang *cewaahhh* .. 
Aku ingin menyatakan disini, blog yang bertajuk " The Story Begins " akan ditutup buat sementara waktu. Sebarang pertanyaan atau sebarang komen atau pun sebarang kritikan bolehlah ditinggal kan di kotak cakap @ lebih untuk difahami, di Chatbox kat sebelah tu yea :)
Cik RNY akan kembali men"sunyi"kan blog ini.
Sekian, jangan nangis :P
Haha, sekian terimasss ;D

p/s : kaki dan jari jari ku mula dah naik bintik-bintik yang tak sepatutnya -.- Err, gatal kott -.-'

No comments:

Post a Comment