02 June 2011

Nothing to write here.

As you know, dulu aku pernah buat satu entri tutorial macam mana nak buat header guna photoshop kan? Actually, tuto tu just for basic je.. and kepada sesiapa yang baru nak berjinak-jinak and bermanja-manja dengan photoshop tu takpe la nak tengok tutorial yang sebegitu maju  tu :D
InsyaAllah, lepas SPM nanti.. aku akan buat tutorial yang maybe lebih maju sikit daripada ni. :P
Kalau boleh, aku nak belajar yang more advance supaya aku dapat laa buat tutorial banyak-banyak sikit :)
korang pun mesti tak bosan dengan blog aku lagi dah lepas tu :P hee~ (actually, memang BOSAN pun xD)

Kadang-kadang tu macam jealous jea bila tengok orang lain punya blog. Like 'wow' :O , cantik gila. Banyak betul masa dyeorang spend time just nak buat benda alah ni kan. Like, omg. Aku pun rasa macam kebas b****t je bila dipikirkan balik *sorry, tu bukan bahasa lucah :P*
Tapi, maybe dyeorang buat tu semua untuk memenuhi kepuasan diri kot? Who knows rite? :)
Kalau aku pun, aku akan buat benda yang sama walaupun terasa macam buang masa jugak kadang-kadang.
Uhmm, tahh.. no komen.;'D haha

By the way, aku baru balik dari Terengganu like 2 days ago. And i am so damn tired duduk dalam kereta ! Dah la jalan nak pegi sana berpusing-pusing macam roller coaster tu, pening kepala, pening perut, pening segala. Sampai je rumah, korang tau apa yang aku cari dulu? LONGKANG :)
haha, cari longkang sebab nak muntah. Err.. parah betul. Haha. Tu baru mabuk kereta, tak mabuk lori lagi. :D
and thisss is the picturess masa aku kat sana :)


Ni aku yang muka excited sangat nak naik cruise tu :D


Siblings :) 
notes: bak kata cousin aku, abang aku poyo. :D haha



And that pretty girl is tunang abang aku :)
in the other hand, bakal kakak ipar laa kan ;D

Tu jelaa, malas nak upload banyak-banyak. Nanti korang jealous :P hehehe~
K laa, away jap.
Byee~ Assalamualaikum :)

ikhlas,
Nadd

p/s : aku dalam mood tak sedar diri. haha :D 


No comments:

Post a Comment