03 June 2011

Kenapa budak SPM ramai yang cakap Add Maths tu susah?



Hye :)
Okay, malam ni sebut pasal Add Maths .. apa yang korang fikir?
Fine, memang susah kan? Aku bet tak ada sape pun yang akan cakap senang or maybe paling paling pun dyeorang akan cakap, "Bolehlaa, tak laa susah mana" :D haha. Agree? :D
So, actually.. aku nak membetulkan keadaan yang tak seberapa nak betul ni. Bak kata kakak aku, "Alaa, kalau kau dah tau macam mana nak buat and plus kau hafal formula apa yang nak digunakan, mesti senang kerja kau semua" . Okay, she was right. But I don't know why, tiap kali buat latihan everything okay, but sampai je time exam, otak aku tetiba jadi BLANK. Sia-sia betul buat latihan tu kalau exam tak boleh buat. Kan?
So, the conclusion is. Add Maths tu SENANG je. Okay, terima kasih :D

byee , <3 
nadd

No comments:

Post a Comment