11 June 2011

Jerawat? Sebab apa eh ?







Jerawat? korang mesti sakit hati tahap maximum kan bila tiba-tiba setoik atau lebih untuk difahami, seketul atau pun sebiji jerawat muncul kat muka korang. Buat pedihnya lagi tiba-tiba naik kat tempat sensitip macam kat *mana-mana je yg korang rasa sensitip tu* . haha. Kan? Kalau aku, aku benci bila jerawat naik kat atas dahi. =.= Dahlaa banyak nye dia naik, kalau 2 ketul je aku boleh terima lagi, ni tak.. aku nak kira pun sampai esok tak habis-habis lagi. Mentang-mentang jerawat yang naik tu susah nak hilang, lagi lah bersemangat je aku nak serbu kedai Watsons @ Gurdian kat One Utama tu.. Haihhh -.-
Kalau korang, ape yang korang akan cari dulu nak musnahkan semua musuh-musuh korang ni? *aku bet takde sesiapa yang suka ada jerawat kannn?*
sebab aku try OXY, macam lagi banyaknya dia serang muka aku ni ada laa.
tak pakai apa-apa pun, still permanent kat situ. Omg, help meee :(
Tensionnyaa ;/
Sampaikan aku macam dah nak give up nak je biarkan muka aku ni bersarang dengan jerawat tu. haha ;D
evendo kawan aku cakap jerawat aku mana laa banyak sangat. Oh mak kau, memang yeaa laa tak banyak -.-
Ada orang cakap jerawat tu disebabkan ulat-ulat kecil yang agak transparent. Transparent gituu yee ? saje je nak transparent-transparent ni .. :/
Err, baik korang pegi berubat kat perubatan tradisional .. cari laa kat mana-mana kedai berubat tu.
Kat dalam hutan ke, lagi mujarab. Haha xP
cari and pegi laa berubat, mana laa nak tau dah bersarang dah ulat tu dalam muka korang. Kita tak tau kan apa yang tersembunyi kat dalam tu.
Yang pasti, dalam muka aku dah berjaya bawak keluar 20 ekor kottt ! eeeuuww -.-


No comments:

Post a Comment