21 May 2011

You're Beautiful :)

Omggggg ! You're beautiful was likeeee ! cey cey ! aku nak menjerit dah ni ! :D haha . Seriously like , OMG tau cerita diaaaa ! You should go and buy the cd right nowww ! :D 
aku jatuh hati , jatuh cinta dengan cerita ni. Lee Hong Ki, comel gila okay :D

Okay okay, STOP ! :D

Aku tengok dah ending dia, and i was like " Eh, aku tengok ending je nak buat ape, tak de feel laaahh ! ;P " 
So, dengan perasaan yang gila meronggeng and gila senget tak sedar-sedar diri yang tengah ada exam minggu ni, aku dengan selamba badak jea bukak laptop and click button play tu. And now, aku tak leh stop tengok cerita tu ;P haha . Korean fever, what can i sayyy yaww :D ! Korang yang mane gila korea tu mesti memahami. Sape-sape yang tak puas hati, pergi main jauh-jauh :D haha

Dah dah , will continue later babe ! ;)
nak layan korean drama japp, hehe :P 

Bye !
Nadd

No comments:

Post a Comment