20 May 2011

Thanks Because Make Me Love You ^^

Physic paper 1 and 2 today was okay, thanks coz make me love you ..but stuck on beberapa questions.. ntah ape aku melalut -.- .. but overall , it was okay :)
just waiting for paper 3 now, and aku tak tau apa yang aku nak melalut lagi dalam paper 3 nanti :/ 
harap harap everything is going to be good yaww ! ;D

Isnin ni Physic, then ICT then Sivik and PJ ( annoying subjects I tell you okayyy =.= ) and then ... lets go and party babeh !!!!!  :DD wahh , senyum lebar aku niee ;P
Biar laaa, bak kata lagu senyum ni kan ... " Senyum , tak perlu kata apa-apa " :D
so, conclusionnya, senyum laa .. :D

Btw, balik sekolah tadi mama masak spaghetti ! Ya Allah , dah lama aku mengidam .. aku pendam lama gila nak makan benda ni, nak suruh mama masak tapi tak tercakap pun .. tiba-tiba today hajat aku termakbul ! Alhamdulillah, rezeki wehh :) hehe 

Okay, aku nak publish sekarang ! :D haha , byebyeeee ~

p/s : malam ni jumpa kat One Utama, GSC Cinema , cerita Nur Kasih yee jangan silap :P haha

wrote by,
Naddddd !



No comments:

Post a Comment