22 May 2011

Dasar Budak Tak Sedar Diri !

Budak ni memang nak cari pasal -.- tak sedar sedar lagi kaa ? Kau nak exam laa besok makcik, apa yang kau buat hari ni ? Bangun lewat, tau la hari ni cuti. Lepas tu, bangun-bangun je terus menghadap laptop kau. Then nanti bila dah dapat result kecoh satu dunia menangis sampai meleleh hingus kau tu sebab kau failed banyak subjects. Omg, wake up MIRA NADHIRA ! SPM is just around the corner! Kau ingat SPM tu lagi 5 tahun nak tunggu kau ke ? Come onnn ! Lagi 5 BULAN , not 5 YEARS ! Sedar la kau dari lamunan kau yang tak masuk dek akal tu, it's just wasting your time.

" Err, okay okay .. Mulai sekarang, aku akan bangun dan terus melangkahkan perjalanan sebagai seorang pelajar SPM yang berjaya, I'm promise :) I will make all proud with me, especially my MOM and my DAD :')

So, i'm having Physics tomorrow .. and my exam finish on 26 Mei. So, will be continue blogging this weekend ;)
See you ~
gamsahabnida ! ;D
annyeong ~

Nadd :)

No comments:

Post a Comment