11 March 2011

Tiba masanya untuk aku berubah .

Salam bloggers, 
now, baru balik tuition .. And , aku rasa macam x semangat sangat today .
Okayyy , don't ask me why -____-  tensionnnn gila .
Never mind , i'm gonna tell you now , okay okay .. Aku baru dapat result utk exam Intervensi aku kali ni, and its very SUCKS , i repeat it again S to the U to the C to the K to the S ..
i don't know why , terukkk sangat .. :( 
mybe, aku tak study and terlalu main main . Tapi, aku rasa aku dah buat yg terbaik, but ..
never mind, tiba masanya untuk aku berubah . 


salam ,
nadd

2 comments:

  1. hai mira,
    chaiyok2 :D I want to change also,hehe

    ReplyDelete
  2. Ini adalah sebahagian penyemai semangat untuk dapatkan yang terbaik pada ujian uang akan datang (: GO BABY GO !

    ReplyDelete