16 March 2011

Friendship never End ~

Oh my , seems like there's a lot of cobweb here ~.~ hehe 
Anyways , hye peoples :) i'm here again ! weett*weettt* >.<
since i was kinda busy with a lot of school works :/ 
Never mind, nama pun budak sekolah kan, so tak kisah laa kan ;P
So, what i'm gonna do rite now .. is ... IDK :P aha~ okay okay, be serious. *ehem ehem*





okay peoples, this is me and my bestie, Fee <3

  we kinda lost our mind ;P




 so here, i'm gonna fly to the sky :D



 ohh, don't be jealous here,coz i own her <3


this is a pictures after our chemistry class ;) so, after a brainwashed with some acid in the lab, this is it, what we do :D
actually, ada banyak lagi yang aku nak uploadkan, buat agak malas disini yea~ ;P

hurmm , 
Minggu ni cuti , one week. And i am sooo boring :/ -.-
nothing to do, so tidur adalah jalan yang terbaik mengatasi kebosanan :) hehe
well, plan aku time cuti ni , nampaknya berjalan dengan lancar. Aku telah berjaya ikut jadual waktu BELAJAR ! hee~ sukenyeee , tapi today aku langgar peraturan . Aku blogging time macam ni . waa~ biarlah , today jea kan . hee~
And malam tadi , kredit aku habis 5 ringgit dalam masa 2 jam jea =.= dude, its only 2 hours! and it is 5 ringgit ! Ya Allah , maxis ni memang melampau -.-
so yeah , aku call gf aku kat kedah . HAHA , i mean .. my very best buddy there ! omgee, i miss her sooo much . damn much :(
kteorang borak-borak, gossiping macam mak nenek , and bising-bising dua jam jea . and memang tak puasss :'( HAHA
kteorang borak pasal tu, pasal ni .. and aku sangat2 laa berbangga dengan dye sebab, dari aku kenal dye sampai laa sekarang.. exam dye asyik2 staight A jeaaa ... Ya Allah, sejuk perut mak dye mengandungkan dye dulu :) bila laa aku nak jadi macam dye, semua A dalam tangan. Gila pun gila , pandai pun pandai . HAHA , aku bangga sangat ngan hang , Farina :)

Okay, okay .. nampak nya aku dah rindu seseorang >.<
HAHA :) biarlah perasaan ini aku dan Allah jea yang tahu .
and biarlah aku admire 'budak tu dari jauh' :P
hehe~
k laa, nak tido ! 

bai bai blog ! <3

sincerely ,
Mira Nadhira :)



No comments:

Post a Comment