27 March 2011

Dusty blog, weep !

annyeong modu ! hai semuaaa :D long time no talk talk no popet macam mak nenek here . miss you my very very stinky blog ! xP


by the way , i'm still alive ! weeettt* weettt* Alhamdulillah :) actually, hari ni macam xde topic, boleh korang bg idea nak bagi topic ape ? chocolate ke ? ice cream ke ? chew gum ke ? or pasal kucing aku kat blakang rumah tu ? kalau nak tahu pasal dye, nama dye Manja, dye betina, bulu warna cokelat celup cream and dye ada 4 orang anak , eh .. EKOR anak laa. HAHA . ade pulak orang :D 


memandangkan there's no topic to discuss here , aku menarik diri selama 1 minggu or lebih dari itu. Harap maklum, saya nak dapat straigh A's , oleh itu .. saya diharuskan , bukan bukan di WAJIBKAN mengfocuskan diri kepada buku kat atas meja yang tengah bersepah tu. Oleh itu, harap anda memahami situasi saya disini yang bakal bergelar PELAJAR CEMERLANG ! hihihi :D Aminnnnn~ :)


당신을 사랑합니다 ! sayang semua ! :D


sekian,
Nadddhhhiiiraaa :D

20 March 2011

Love :)

I'm gonna talk about love tonight !
weett* weett* :D

okay,

you wont be his FIRST, his LAST, or his ONLY
he's LOVED before, he will love again but if
he LOVE YOU NOW, what else matters ?
hes not perfect, and neither are YOU
and the two of you will NEVER be perfect
but if he makes you laugh at least once
causes you to THINK TWICE, and admits
to being human and making mistakes
hold on to him, and give him ALL you've got,
he is not going to QUOTE POETRY, he is not going to
thinking about YOU every moment, but he will give you
a part of him, that he knows you can break
don't HURT him, don't CHANGE him, don't expect too much from him
SMILE when he makes you happy
CRY when he makes you sad
and
MISS him when hes not there <3

p/s : don't worry girls, he will love you back :)

no title ..

hye bloggers :)

so, here .. i have nothing to post at all...
i just want to say that .. that i miss him. That's all :')


goodnight love,
Nadd

16 March 2011

Friendship never End ~

Oh my , seems like there's a lot of cobweb here ~.~ hehe 
Anyways , hye peoples :) i'm here again ! weett*weettt* >.<
since i was kinda busy with a lot of school works :/ 
Never mind, nama pun budak sekolah kan, so tak kisah laa kan ;P
So, what i'm gonna do rite now .. is ... IDK :P aha~ okay okay, be serious. *ehem ehem*





okay peoples, this is me and my bestie, Fee <3

  we kinda lost our mind ;P




 so here, i'm gonna fly to the sky :D



 ohh, don't be jealous here,coz i own her <3


this is a pictures after our chemistry class ;) so, after a brainwashed with some acid in the lab, this is it, what we do :D
actually, ada banyak lagi yang aku nak uploadkan, buat agak malas disini yea~ ;P

hurmm , 
Minggu ni cuti , one week. And i am sooo boring :/ -.-
nothing to do, so tidur adalah jalan yang terbaik mengatasi kebosanan :) hehe
well, plan aku time cuti ni , nampaknya berjalan dengan lancar. Aku telah berjaya ikut jadual waktu BELAJAR ! hee~ sukenyeee , tapi today aku langgar peraturan . Aku blogging time macam ni . waa~ biarlah , today jea kan . hee~
And malam tadi , kredit aku habis 5 ringgit dalam masa 2 jam jea =.= dude, its only 2 hours! and it is 5 ringgit ! Ya Allah , maxis ni memang melampau -.-
so yeah , aku call gf aku kat kedah . HAHA , i mean .. my very best buddy there ! omgee, i miss her sooo much . damn much :(
kteorang borak-borak, gossiping macam mak nenek , and bising-bising dua jam jea . and memang tak puasss :'( HAHA
kteorang borak pasal tu, pasal ni .. and aku sangat2 laa berbangga dengan dye sebab, dari aku kenal dye sampai laa sekarang.. exam dye asyik2 staight A jeaaa ... Ya Allah, sejuk perut mak dye mengandungkan dye dulu :) bila laa aku nak jadi macam dye, semua A dalam tangan. Gila pun gila , pandai pun pandai . HAHA , aku bangga sangat ngan hang , Farina :)

Okay, okay .. nampak nya aku dah rindu seseorang >.<
HAHA :) biarlah perasaan ini aku dan Allah jea yang tahu .
and biarlah aku admire 'budak tu dari jauh' :P
hehe~
k laa, nak tido ! 

bai bai blog ! <3

sincerely ,
Mira Nadhira :)



11 March 2011

Tiba masanya untuk aku berubah .

Salam bloggers, 
now, baru balik tuition .. And , aku rasa macam x semangat sangat today .
Okayyy , don't ask me why -____-  tensionnnn gila .
Never mind , i'm gonna tell you now , okay okay .. Aku baru dapat result utk exam Intervensi aku kali ni, and its very SUCKS , i repeat it again S to the U to the C to the K to the S ..
i don't know why , terukkk sangat .. :( 
mybe, aku tak study and terlalu main main . Tapi, aku rasa aku dah buat yg terbaik, but ..
never mind, tiba masanya untuk aku berubah . 


salam ,
nadd