18 February 2011

Uh-What ?

Aku rasa aku dah semakin kerap ber-blogging .. uhh-ahh .. yeah.
Even busy dengan exam kali ni, aku rase berblogging ni x menjadi masalah bagi aku. At least , aku dapat luahkan  ape-ape kat dalam blog ni . Cuba untuk menjadi blogger yg tegar sekarang :D haha tegar tapi x tegar sangat la kan :P


Tadi aku ade tuition, hari2 aku tuition kecuali hari Khamis and Sabtu. At least ade jugak masa aku nak goyong kaki , kacau-kacau orang .. :D Penat sesangat , tapi xpe, berkorban untuk tahun ni jea. Tahun depan aku x tau la ape nak jadi, bela lemak jea kot kat umah. Bertan-tan lemak tu naik kang. 9 bulan menggangur lak tu, adoii -.- 
so far, aku rasa aku macam x rasa nak amek SPM . banyak gile problem dengan subjects science ni . Especially Chemistry and Physics -.- memang separuh nyawa aku study subjects ni. Ya Allah , serius wehh . Membunuh gilaa =.=
Hmm, hari ni aku penat sangat-sangat.. Ntah laa , balek rumah tadi sempat tido jap jea. Then terus pegi tuition, otak aku rasa mcm dah x leh nafas langsung time tuition Chem td, sampai cikgu membebel ape pun aku x faham -.- cikgu tanya lain, aku jawab lain. Ya Allah, ape nak jadi aku ni .


 " Make a lot of exercise " tu cikgu pesan kat aku tadi. Ye, aku akan try untuk latih diri aku semua tu. InsyaAllah selagi diri ni masih terdaya. Aku akan cuba praktikan perkara yg baik-baik and buang jauh-jauh perkara yang buruk. Walaupun masalah demi masalah datang, aku PERLU untuk cuba bersabar dengan dugaan tu. :)
Ape yang penting, "KERJASAMA !!!! " ehh .. ape pulak, ingat Wonderpets ape :P


Oh yea , tadi exam Maths . Walaawwww! Paper 1 dyeee , senang smpai nak naik gila aku! Masa dah laa kejap gile. But Paper 2 dye agak ok la jugak . Ntah, pape jelaa kan. Macam korang kesah lak en ? HAHA


;)
Nadd



No comments:

Post a Comment