14 February 2011

Tak Perlu Menunding Jari Terhadap Orang Lain

Online untuk menenangkan jiwa, otak, mental dan fizikal. Betulkah semua tu ? Mungkin ya atau pun tidak. Jawapannya, terserah kepada keputusan masing-masing sebab jawapan yang bernas daripada otak yang bernas :) Yeah, aku merepek malam lagi. Aku rasa itu x menjadi masalah untuk aku merepek malam. Haha. Btw, today aku exam. Intervensi for the first and the last in this year. Hopefully. Going to focus on a big examination after this. Orang cakap, kalau kita usaha, kita akan dapat hasilnya. Yeah, kalau kita "berusaha". Kalau x, x perlu lah untuk menunding jari kearah orang lain. Maksud aku, ramai orang yang gagal dalam exam selalunya  menyalahkan diri sendiri atau pun menyalahkan orang lain. X perlu berbuat demikian, kerana ape yang korang perlu  buat tepuk dada tanya selera.. :)


ikhlas,
Nadd







1 comment: