16 February 2011

Killer !

Hye bloggers..
Blogging again :) Bored , stress, frustrating about stupid things and .... NOTHING.


Exam Intervensi kali ni, untuk paper Physic memang membunuh aku. Hampir separuh masa yg di beri aku termenung , haihh . Ape nak jadi ini budak. haha , dun worry .. aku termenung nak p bulan jap . Nak pegi party kawan-kawan aku kat sana :P haha
Aku ingat , nak laa menge"PAS"kan paper Physic kali ni, tapi harapan laa kan. Tak sanggup aku nak luka kan hati abah lagi. Hmm.. 


Dear Abah, i'm sorry if i can't do my exam. I know u put your trust on me. But, i still can't do it. But don't worry, i will do my very best in my SPM . InsyaAllah, doa and pray for me. I love you Abah :')


Hmm, by the way.. Physic kali ni ni mmg killer aa. Membunuh orang yg menjawabnya. Aku bukan main laa berlembut2 bukak paper tadi, dye mengganas pulak .. -.- hadoiii .
Never mind, masa masih muda . Tua lambat lagi. Chillex2 dulu, sap kok lu. Haha :D


:)
Mira Nadhira



No comments:

Post a Comment