21 January 2011

Sorry sebab dah lama tak update.

Hari ni aku online lama-lama.. hihi , sebab aku tau aku bakal di attack kesibukan yang melampau lampau -.- penat sesangat laa penat, habis kebas satu badan . huh. Aku dah sangat2 laahhh jarang update blog ni , berhabuk , bersarang and dah berbau dah blog kusam aku ni. Aku tengok blog aku macam dah sesak nafas jea , bosan nak mampos. Update pun jarang en. So, yeah .. cik adek ni nak mintak maaf sangat sebab memboringkan korang tgk blog aku neh :P Aku nak focus gila gila gilaa laaa gila dalam SPM ni . Target aku kat SPM jea sekarang, malas nak pikir lain. Sumpah aku xde mood nak pikir bende lain ! Hmm.. But kann , aku teramatlah pening memikirkan pasal subjects untuk spm aku nanti, especially subject Chemistry, Physic and Add Maths.. Naik gilaa aku belajar tiga2 subjects ni.. -,- K laah , nak tido . Esok kene g sekolah, cat kelas and jeng jeng jeng .. aku nak bersilat pulak :D hakhak.

No comments:

Post a Comment