13 January 2011

Gila Pangkat :D

Tajuk aku macam x kena jea :D haha, xpe la .. baca jelaa eh ? :P hee~ Malam ni aku update lagi, now dah pukul 11.15 .. and patutnye , time macam ni aku dah ade kat dalam bilik and study. Tp memandangkan hari ni aku malas, so aku nak online sampai bontot aku kebas :D aku update agak banyak laa jugak today coz esok and esok mybe aku busy dengan homework aku yang makin hari makin menggunung ganang tu. Biase lah , aku kan RAJIN so no wonder lah kan :P hihihi. Sebenarnya aku nak cakap ape pun tatau , nak merepek pun tatau topik ape yang aku nak merepek. Ohh ! Baru aku teringat, tadi aku baca blog FEE . Agak kesian dengan masalah dye jugak :( hmm , sabar jelaa eh mok, aku tau kau kuat.
Hmm, pasal kat sekolah . Finally ade jugak jawatan yg aku sandang tahun ni. Even sebagai ketua kebersihan dalam kelas and even AJK dalam kelab, aku tetap berbangga. huahua :D
Yelaa , dah laa aku last year tahun ni, ape lagi, kutip aa rezeki banyak2 :D aku nak masok semua yang ade kat skolah ni, walaupun sarat dengan kerja2 yang aku kena buat, i have to participate dalam semua acara :D GP gila aku. HAHA . Well, tahun ni bukan mira yang mcam tahun lepas okay , ingat senang di pijak2 dengan sesuka hati jea ke? Eh, talk to your hand la babe. Menyampah aku orang macam tu -.- cukup lah tahun lepas dah buat aku merana gila2, and tahun ni aku akan buat dyeorang merana mcm mane yg aku alami ! -.- sudaahhh , angin ribut taufan tornado aku dah naik mengganas dah ni. -__- lama dah aku sabar sebenarnye, tp x pela x perlu di cerita di sini. Back to the topik, tahun ni aku rase better than last year. Sebab aku dah boleh baik dengan yang lain2 :) Baru dyeorang tahu yg sebenarnye aku baik, x jahat yg dyeorang sangka kan :D wah wah, perasan jap* :P
okay lah , dah 11.30 p.m da ni , 15 minit jea ke aku tulis ? kejap gila :D kan best kalau exam pakai computer, 30 minit aku dah boleh siap karangan 360 patah perkataan tu. HAHA, cukup cukup , ade orang bising kat sini suro tido. hehe , k laa .. daaa~


by,
Nadd

No comments:

Post a Comment