13 January 2011

Babe,you're my friend okay?

Hye there, today is Thursday and now i'm sitting here and still thinking what should i do after this. I feel like i am the lonely girl who seeking for some attention, haha . Stupid girl, what i say is not like what you think. haha, whatever is.. just forget about it. I'm going to change other topic now. Haha :D okay , tadi balik sekolah ingat nak study. Then bila dah study tu, tiba2 mcm x leh nak study. Buku yang study aku sebenarnye :P haha, mcm2 topik yang aku gossip dengan si budak mok tu. ( FEE ) :D haha. Mesti korang pelik mcm mane aku and fee tiba2 leh jadi kawan baik enn ? haha , jangan nak buat muka pelik macam kambing keluar pegi klcc plak :D haha , bagi aku .. kawan x perlu memilih. korang hotsetap ke hottersentap ke, aku kesah ape kan. Tp kawan kena pandai pilih supaya kte xde lah tersilap langkah nnti kan. And to fee, kalau kau baca ni.. aku just nak bagi tau , aku hepi sebab dapat kawan mcm kau even kau ni mok. :P haha , xde lah gurau jea :D kau sekepala dgn aku, sebulu , sehingus, setaik ( opsss, sorry jijik sikit :D ) haha , well . Aku harap lepas adlina pindah ni, aku harap kau lah kawan baik aku . Mcm kau tau, aku dah xde sape2 selain kau kt skolah ni dah, so yeah . Hope kte xde pape masalah mcm sebelum ni :)
Hmm, going to do next entry mybe . tata~~

with love,
Nadd ( panggilan terbaru :P )

No comments:

Post a Comment