18 December 2010

Zairie Perlukan 50 bloggers !

Aiyoyo, aku jumpe lagi laa contest ! hee~ aku rasa mcm nk mencuba jea semua kontest yg ade pasal blog neh :P eehee~ mane laa tau kalau ade nasib nak menang enn .. aku nk jugak enn jadi blogger terbaaikkk punye dlm blog Zairie ni ;) teringin nk jadi femes mcm Justin Bieber tu , haha :D alaa , dye Justin Bieber , aku Justin Bibir suda la :D hahahaha . okay okay , back to the main entry kali ni ... p/s : kpd abg Zairie , sy nk joinnnnn !!! :P hee~  utk melayakkan aku nk join kontest kali ni , aku kena buat benda yg sama mcm mane contest before this . eh , aku silap , bukan contest but saje jea kott ! ntah o_O ?




i hope tersenarai laa aku sbg 50 bloggers tu , Amin :)


p/s : aku nak tag kakak aku laa ,  Tuya oii Tuya oii ! haha :D
you had been tagged in my entry ! hakhak :D


3 comments:

  1. mira.. done ready put ur link in my blog list.. by the way, ur blog very nice =)

    ReplyDelete
  2. Zairie : thanks bro :) hargai sgt2 , hihi ;P

    ReplyDelete