18 December 2010

whutt*whutt* CONTEST lagi ! : Kontest Blog Terkemas ;)

Pewiittt cik adik manis di luar sana :P lepas aku jmpe satu contest , satu lagi aku jumpe ! :D kali ni contest yg di buat oleh hannafauzan .. Blog gadis ini aku selalu refer time nk edit blog,bnyk info-info and tutorial yg sgt berguna kt blog dye , comel pulak tu :)

naahh ni contest dye : 


kontest.png (640×374)
Before korang nk join jugak contest yg sgt menarik ni kan , ade gak syarat2
yg perlu korang follow utk melayakkan korang utk join contest ni .
so, ni syarat-syarat dye :

  1. Follow blog hana and Fyza .and make sure korang update laa selalu dgn blog dyeorg neh k k :)
  2. Make sure blog korang ni hidup selalu tau , bak kata hana "no blog,no contest,no present" ;)
  3. Buat entry yg ber"TITLE"kan "Kontest Blog Terkemas" . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana . submit link entry dekat blog hana jea okayy ;D
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3 org blogger yg korang suke yea syg <3 
  7. org yg di tag kan : TuyaMeyZaki :)
  8. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau hanna nak tambah nanti dye akn bg tau.

p/s : copat ! tarik tutup sebenarnye lmbt lg . hihi :P
1 Febuari baru close k , dun worry ;)

2 comments:

  1. wahh :O camne camne ? sy masih lagi tak paham >_<

    ReplyDelete
  2. tq join dear . goodluck yeah !


    xoxo hanna & fie

    ReplyDelete