22 December 2010

Serius Aku Tak Sanggup

Salam mualaik , salam  sejahtera and paling penting , salam satu Malaysia :')  dengan ini saya memulakan perbicaraan yg memang dah tertangguh lama ( aku merepek lagi -.-' ) haha :D okay, kita mulakan yea .. now, pukul 6.21 and bertarikh kan 22 December 2010 . Korang tgk calendar now, lagi bape jejak yg perlu kita langkah ek utk menuju ke 30 hb ? haha , mybe 2 weeks more kan ? yelaa , its end of year now . And , for now.. and for this moment .. Aku memang x ready apa2 lagi for next year . I mean, azam baru or what , aku x penah nak ade masa pun nk pikir pasal tu.. Bila di fikirkan balik kan , Ya Allah .. bnyk betul aku buat dosa tahun ni, patut laa result exam aku mmg boleh di katakan tahap cipan , sorry . bahasa baik sikit :P . Cakap pasal dosa , yelaa . Rase mcm, haihh.. bila aku nk taubat ni ? :( ade jelaa rintangan2 semua, smpai kdg2 tu bila aku dah rase mcm nak berubah, mula lah perasaan mcm x puas nk buat dosa lg ? u know what i mean ? and it's really irritate =.=  hmmm .. and SPM is all over now, and next year is my turn.. and aku rasa x sanggup nk amek exam tu lagi, because in my brain now all about enjoy jeaaa -.-' stupid kan ? langsung x pkir nak belajar, of course not lah kan mentang2 skrg tgh cuti .. and jgn pkir cuti aku mcm cuti korang. huhu ;( then now, i just have to wait until school open. X sabar aku nk struggle habes2 next year , seriously.. Aku x nak main2 dahhhhhhh :'( waaaa ! 

No comments:

Post a Comment