23 December 2010

Saya Fobia Dengan Dot-Dot : CONTEST AGAIN ! ;)

Hye,Konichiwa,Sawadikap, dan Salam mualaik ! :D Tadi dah upadate, now update lagi sebelum menjelangnye waktu Maghrib malam Jumaat.. Elok lah korang bace Yassin malam2 Jumaat ni eh :) hihi. Okay, petang ni cik mira ni nak membebel sikit.. yelaa, asyik2 membebel guna pakai mulut jea, nak jugak membebel pakai tangan pulak .*aik ? ade pulak ekk mcm tu ? o.O ? * Cik mira nak bg tau ckit, tadi blog walking jap, ade terjumpe satu contest kat blog cik Alyssa Amanda nie . Dye cakap dye baru first time join blog ni, but pemilik sebenar ( pemilik ke ? ) i mean, penganjur contest ni is Cik Sri Juju :) so, sape sape yg terasa nak join contest ni .. kena laa baca syarat2 yg perlu korang buat ;)


Ini adalah contest Saya Fobia Dengan Dot-dot.. :)
Photobucket



1) Follow blog owner yg buat contest tu . and yg ni adalah WAJIB tau ! dapat extra marks lagiiii ;D
2) Contest ni terbuka kepada semua adik2, kakak2, abang2, pakcik2, makcik2, atok2, nenek2, * maksudnye, tnpa batasan umur laa kan, tp mesti seorang yg bergelar blogger :)
3) Buat satu entry , satu jea tau , x yah terlebih rajin pulak ek ..buat entry pasal story my menyebabkan korang leh jadi fobia tu , kalau boleh.. cik sri juju ni nak korang selitkan skali pic pasal kisah korang ni , its fun uh ? ;D
4) Letak banner contest ni kat sidebar korang and postkan kat dlm entry korang tu skali k ! ;) then jgn lupe linkkan skali entry tu k !
5) Submit link korang kat entry blog Cik Sri Juju tersebut.
6) Tampal tag pasal contest ni kat 6 kawan2 seperjuangan dlm blog korang ni tau.
7) Hadiah bukan lagi rahsia, haha . maksud aku, hadiah pun dah di beritahu.. Cik Sri Juju dah janji yg dye hanya akan pilih satu pemenang and pemenang tersebut akan menerima 6 helai duit yg berupa RM 10 rgt . so, totalnye RM 60 ringgit laa kan .
8) Tarikh tamat jgn risau, 5 Februari 2011 baru expired :)

Harap korang faham syarat2 yg telah di nyatakan di atas. And now, aku nak cerita sikit pasal kisah yg menyebabkan aku FOBIA nak naik MOTO -.- haha :D



Al-kisaaaahhhhhh aaa aaa aaa ~ * eh, nyanyi pulak dye ni -.-' * haha xD lols, okay okay ... kejadian yg aku nak cte ni mcm ni ... last week, eh ..I mean, last year.. time tu aku form 3 and dah dekat dah nak amek PMR.. uihhh, kalau laah aku mati time tu. Inalillah, x sempat nak amek PMR time tu . HAHA :P , ish .. ape laa yg aku popet popetkan ni -.- cte ni aku x bape ingat sebenarnye, biasa laah . org dah bnyk makan otak udang kan, haha :D time tu x silap aku laa kan, mama suroh bf aku amek aku balik sekolah . Huh ? Bf amek kan ? haha :D lupekan pasal tu okay :P and time mama suro dye amek aku tu, aku baru jea habes kelas tambahan. Mybe dalam pukul 4-5 ptg mcm tu lah , then pada suatu masa.. aku balik dan aku terus tido.. lalalala! :D hahaha ! ish ish . ape  laa budak mira ni -.-' .  then, bf aku pun datang laa menjemput aku naik moto dengan karpet PINK lg ! hikhik ! ;P then ape lagi, x saba2 aku nak balek terbongkang kat umah tu , plus aku nk TERKENCINGGGGGGGGG !! haha ! bodo punye mira, so dah tau aku nak terkencing tu . ape lagi, MEREMPIT kauuuu !! xD hakhakhak ! tetiba kat satu simpang ni, gila mak kau kerete ni ! mcm biadap jea bawak kerete ! mencelah lagi ! uihhh ! ni gambaran mcm mane aku time tu :


can u imagine that ! serius gilaaa ahhh kereta tu ! main celah2 jeaaa ! dah la sebelah aku tu lori, nasib sempat elak . haihhh -.- .. oleh sebab yg demikian rupa, bila aku naik moto lebih2 time nak potong kete tu, aku mesti pejam mata sebab aku FOBIAAAAAAAAAAAAAA ! errr , that's all for now . 

Kepada kawann2 ku, aku nak tag korang k ! 

4) Iddin
5) Mey
6) Amoi

sekian :)



5 comments:

  1. woo , mngerikan .. :)

    thanks join and all the best :)

    ReplyDelete
  2. huhu.. seb baek.. lau tak penyek jadi lempeyek.. hehehe..

    gudluk.. moga berjya menang.. dapat hadiah t share2 ye.. hehe

    ReplyDelete
  3. hehehe, macam ne tu boleh jadi gitu.. thanks tag saya k.. ;)

    ReplyDelete
  4. hihi :D thanks guys, insyaAllah .
    hopefully menang laa :P
    and pasal kes tu, memang mengerikan. aiyoo, xdpt bayangkan. takottt . heee

    ReplyDelete