27 December 2010

Rupa paras penting ke ?



Adakah perempuan cantik di lahirkan dan di cipta untuk lelaki yang x hensem ? dan adakah perempuan x cantik di lahirkan untuk lelaki yang hensem ? Itu lah persoalannya.. Tp bagi aku, itu semua jodoh yang x pernah kita rancang dan x pernah kita tahu. Kadang2 bila aku tengok perempuan yg lawa2 kar lua sana tu, rasa jealous jugak. Terpikir jugak "kenapa lah aku x lawa mcm dyeorang tu" hmm.. Tp, semua manusia sama disisi Allah.. cantik ke, buruk ke. All the same. Cuma paras rupa seseorang itu akan menjadi lebih cantik jika diserta kan dengan sikap luaran yang baik. Kepada yang terasa diri tu x cantik, jangan mcm tu. Allah menjadi kan manusia sebaik-baik kejadian.. senyumlah kerana dunia juga akan tersenyum and tengok pic kat atas tu SMILE YOU ARE BEAUTIFUL :)

2 comments:

  1. kdg2 tgk mmg btl lau gurl tu chantek dpt lak boy nsem2..huhu..tu adalah jdoh dorg yg telah ditentukan Allah kan..jadi kite kene bersyukur ape yg kite ada :)

    ReplyDelete
  2. betul tu anis :) jodoh Allah semua nya yang terbaik untuk kita kan .. yang penting jodoh kita tu betul2 menyanyangi kita mcm mana seadanya :)

    ReplyDelete