09 December 2010

Pictures of my birthday party :)

Hari tu aku janji nk upload pictures time birthday aku kan ? dari hari tu lagi aku cakap, tp tadi baru teringat nk postkan , hihi :P maaf laa , lmbt sikit jea kannn :3 and , this is it :) 

Ni la kek Birthday aku, special tau sbb Zaki
yg belikan . hihihi :P

Yang ni pic time aku nk tiup kek tu, hehe
comel gak en aku ? :D haha

 Me <3 Him :') sweet kan xP
*perasan*

Me and My Family, eh .. My Friends laa :)
thanks for celebrating my birthday guys
<3 you all ;)

Dah la sikit2, lebih2 kang nnti korang jelous sebab bnyk pic yg comel2 belaka. heh heh :P
xde la, aku malas sebenarnye . Alaa, ape susah, nk tgk pegi fb aku sudaa k k :D
and one more thing, jgn lupe comment kalau dah tgk pic tu , hehe :P

p/s : lalala , bosan nyeee :(

No comments:

Post a Comment