28 December 2010

Online 24 hours?

Cuti sekolah ni xde pape yang best bagi aku,
seriously, cuti ku sangat laaaa bosan..
kalau aku nak study pun, nak buat revision untuk form 4 pun,
memang x akan laa kan, haha
mcm korang tau, aku dah nak form 5 next year,
lebih2 lagi nak hadapi the biggest loser, eh the biggest examination .
lagi aahh nak terkencing aku :D
hehehe
cuti aku sekarang ni lebih banyak di habiskan dengan online,
but the most is, ber-blogging
addicted aku di buatnye, mcm ganja :D haha *senget tol*
andddd , aku langsung x prepare ape2 utk form 5 ni
duhhh! mcm mane niiii
onlineee jea aku neh kan,
dah nak spm baru nak ketaq lutut ,
huahua..
sob sob :'(


No comments:

Post a Comment