22 December 2010

Now u know me right?

Malam ni mood aku tetibe berubah,mybe sebab aku berblogging too much sgt kot yg menyebabkan aku x bpe nak layan dye. But at least aku reply his msg and just lambat jea.But, x semestinye aku x reply aku lupakan dye ! x kannn . and yeah, aku memang mcm ni.. bila aku buat something, please don't disturb me. Aku just focus on my work.. aku jenis mcm tu, and then ..  di sbbkan aku mcm ni, ade org benci aku . Fine, and it's just me . Why lah, semua jea nk blame aku.. and aku x ckp pun aku ni Mrs.PERFECT ! and aku ni memang menyakitkan hati dye, ok ok.. and don't find me if u need me, hurm. Just that. 

p/s : i'm really not in the mood now, sorry guys . 

No comments:

Post a Comment