31 December 2010

Mira 2010 dah buang jauh-jauh dah :P

Salam again :) and salam hari sabtu malam :P hihi


Okay , sekarang dah masuk tahun baru .. dah masuk form 5 dah mira sekarang , and lagi 2 hari sekolah dah bukak .. haihh , cepat betul masa berlalu kan . Ingat2 balik baru semalam mira lahir, suci murni sebersih downy :P ahaha . Rase mcm nak ulang balik masa yang lepas2 , walaupun ade yg cakap tahun lepas is the worst year dlm hidup dyeorg , tapi bg mira , itu adalah suatu kenangan yang x dapat mira lupa sampai bila2 , walaupun tahun lepas banyak pengalaman pahit berbanding manis, mira tetap x kan lupa tahun tu. And mira bersyukur sgt sebab mira masih di berikan peluang untuk menerus kan hidup pada tahun ni walaupun tahun lepas dah banyak kali dah mira masuk keluar klinik , demam, asthma, sakit perut segala .. Alhamdulillah Ya Allah :) so far, mira dah tanamkan sedikit azam baru kat dalam tanah yang bagi mira amat subur, mira harap mira dapat ubah sikap mira yang dikatakan sedikit panas baran , cepat terasa, cepat marah dan semuanya cepat cepat aa . haha .. in other hand, forget the past time to change :D and mira dah tekad , mira akan belaja rajin2 untuk dapat kan banyakkk A dalam SPM mira tahun ni , Amin. Doakan kejayaan mira dunia akhirat yea guys ;) harap bunga yang mira tanam kali ni akan mekar mewangi dan mekar membesar secantiknye ! insyaAllah , where is the will, there is a way kan kan ? * eh, betul ke ape yg aku merepekkan ni ? >< * haha :D so now, dah pagi 1/1/2011 dah ni . Harap esok pagi mira akan bagun dengan azam dan nafas yang baru ! yeaahaaa ! sukee nye budak ni :P hihi.


sincerely,
Mira

No comments:

Post a Comment