29 December 2010

Malaysia vs Indonesia = Malaysia mesti Menang !







Chaiyokkk chaiyookkk Malaysiaaaa ! waaa, geram aku tengok perlawanan dyeorang kt TV 1 tu.. err, x sanggup den nak menegok nye. Haha, sumpah dohh ! aku x sanggup, sebab tu aku terus mengadap baby aku ni, eh maksud aku, laptop aku neh :P mood malam ni nak kutuk habis2 kat orang indon tu.. haha, xde laa.. aku bukan jahat mcm korang pun :P heee~ carik pasal betul kalau aku post kutuk2 kt dyeorang, buat nye penjara tempat penginapan aku nanti. Haha.. Tapi kan, Indon nak salahkan Malaysia memang x patut kottt . Cuba bukak surat khabar balek, tengok2 usha2 balik, indon yg start dulu en guna laser hijau tu.. Orang buat cara baik di balas baik laa, ni x.. Adoyaiii, masalah betul. Sampai kan ade artis mane ntah, warga indon gak ahh kan, sampai nak pakai coli laser gituuu. Wah wah, hebat betul ciptaan mereka yeaaa. -.-' grr, omong kosong ajaaa . Anyways, a very gud luck to Malaysia, semoga peluh busuk korang tu x sia2 ehh :P hee! Chow chin cau ! ;)

No comments:

Post a Comment