23 December 2010

How to Make Header in Photoshop uh?

Pagi td aku pukul 11 a.m and hampir2 pukul 12 p.m, bg aku agak lewat laa kan. Memang lewat pun sebenarnyeee , hihi Yoyo mybe sebab malam semalam khusyuk layan  blog ni kottt..., Mimimo mouseso,lepas aku bagon tu ..mcm biase la..a kan, kembali menjadi babysitter   kat dalam umah ni..  waaaa ! menyampah aku Mimimo mouse hmm..
Btw, aku post entry kali ni just nak tanye jea , sape2 blogger kat sini bole aja aku buat header kat dalam Photoshop cs3 x ? pleaseeee Rabbit 3 , kalau ade .. comment laaa aku ehh ? heee~ White cat
Jasa anda amat di hargai ... hihi thanks ! Mimimo mouse

3 comments:

  1. u boleh try tengok tuto ni

    http://www.intanurulfateha.com/2010/11/tutorial-header-transparent.html

    ^__^

    ReplyDelete
  2. thanks, betul2 membantu dye ni kan :D

    ReplyDelete
  3. but i x dpt ikot mcm mane dye buat , x faham. hihihihihi :D

    ReplyDelete