08 December 2010

Hmm...

Cuti sekolah ni memang membosankan aku . Haihh .. xde ape nak buat kot , keje full time aku tido,makan, and tido lagi :D haha .. Tp aku ade gak keje part time .. nak tau keje ape ? BABYSITTER -.-  .. haiyoo ! sebenarnya aku memang dah x berminat nk jaga budak2 ni .. tp nak buat mcm mane enn .. aku kene gak tolong mama jge budak2 tu . Jge 2 org jea , tp aku rase mcm ade 20 orang o_O ! HAHA :D penat kot jge baby ni .. tp ...aku rase bersalah pulak kat seseorang tu .. yelaa aku kan busy , x terlayan dye di buatnye . Hanya kata maaf yang dapat aku ungkapkan , aku bukan segaja .. tp nak buat mcm mana , aku terpaksa.. :( hmm..
Maybe dye x faham situation aku yg sebenarnya , bnyk masalah yg aku kena handle .. but aku tabah dgn semua tu .. Aku rase penat aku x habis2 lagi ni .. Ntah laa .. aku cakap nnti susah lak nk cye kan .. But i don't mind, as long as aku x busy .. aku akan usaha untuk layan dye . Tp mybe layanan aku x cukup indah seperti yg dye nak kot .. And because of that , kteorg GADUH lagi ! haishh .. smpai bila aku x tau laaa .. Ya Allah .. :'(
And aku dapat rasa yg masing2 dah berubah , aku rase perangai aku dah berubah . Yes, i admit it .. Aku asyik rasa baran jea bila aku cakap serius dye main2 . Haih , pantang TOK NENEK AKU ! ciss ! 
Okay okay.. Sabar jap ~ hmmmm ... 

Aku x rase diri aku betul semua , bnyk yang salah .. bnyk kekurangan .. Tp aku cuma nak seseorang tu memahami aku.. Tu jea .. Aku tau benda tu x susah .. But just want that, only that .. pliss ..


p/s : I know how angry you are, and what you must be going through. So i hope, you know, how sorry i am for all that happen between us .. Please forgive me .. 

1 comment:

  1. antara contoh orang cakap jaga budak nie penat.. sob sob sob.... YA aku belum dapat rasa lagi.. tue yang tak tahu tue..

    ReplyDelete