09 December 2010

Hehe :D

Hehe ? Asal tajut entri aku kali ni "HEHE" ?? haha :D bia laa , aku x tau ape yg nk letak sebenarnye .. hihi =D Okay okay , sebenarnye .. malam ni aku rase mcm nk tulis bnyk2 post smpai lebam ! haha , bosan kan . lebih baik aku berblogging drpd buat benda bukan2 enn ? *ehem ehem* ^^ Untuk pegetahuan korang, kali ni dah masuk bape kali dah aku edit blog aku . Asyik x puas hati jea sebelum ni, and now .. agak puas hati aah sbb aku edit sendiri segalanya . Kalau x, main copy and paste jea code templates ... and now, aku edit sendiri ;) baru puas bila something yg kte buat tu hasil drpd titik peluh kita sendiri kann ? hee~ comel x blog aku kali ni ? hehe , insyaAllah .. aku akan mengeditkan lagi blog ini secantik cantiknye ! ^.^ but tunggu lah , lepas SPM baru aku smbung buat .. now, just nak focus for my studies . Then enjoy sepuas puasnyee smpai pengsan ! =P well, and now .. aku ade fan page utk blog aku sendiri ! weeee~ (ade ke peminat aku ni ?? haha) .. harap2 ramai laa yg suke en blog aku ni, and aku ingt aku nk earn money from my own blog lah .. but aku belum mahir dalam bab tu . Kalau sape2 yg kat lua tu nk tnye mcm mane nk buat blog lawa2 , nnti aku boleh postkan tutorial utk korang. BUT ! mcm aku ckp tadi .. after SPM laahh ekk ? haha =D
K lah , nk buat next entri ;) daaa~

Sincerely,
Mira

No comments:

Post a Comment