18 December 2010

GiveAway Edy : Terbang Jauh-Jauh

tadi aku blog walking jap , saje nak terjah2 jap kan malam2 ni :) bosan bebonarnye deh ! hee~ then jalan2 aku terjumpa blog sorang budak ni , alahaiii .. comel betul blog dye <3, umur pun comel jugak .. baru 13 tahun x silap aku.. korang bole klik sini utk view blog dye :) then terjah punye terjah, aku ade bace satu entry kat  blog mamat ni-->klik sini .. dye nak bagi hadiah for sape yg buat  entry pasal giveAway Edy ni , so .. rasa mcm nk cuba jea , mane laa tau kot2 naseb betul2 bertuah ke kali ni enn :P 



 

tp kalau korang nk join jugak, ade syarat-syarat dye tau :)

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog edy ni...
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
and sye dah tag Tuya, kakak sye :P
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry edy tu...

p/s : sye dah book bag sulam n fridge magnet tu tauu ! :P

2 comments: