21 December 2010

Aku Tak Menang :D

Ehem ehem , hye anak dara, anak teruna, x dara ke x teruna ke , hye jugak *eh ape aku merepek nie ? * dah 3 hari aku x update, and sorry for that . aku busy nk kawen :D hahaha :P okay okay , back to the topic, aku x menang . and yeah , di ulang sekali lagi , aku x menang :( yelaa, contest yg aku join yg terbang jauh-jauh tu laa . memang aku x menang, so .. aku x kesah pun sebenarnye.. dah memang bukan rezeki aku enn , so .. wait for the next contest jelaa en  . hihi :3 


p/s : kepada blogger2 yg lain, buat laa contest bnyk2 sikit . bole aku join, pastu bg aku menang k k ? :P heee~

No comments:

Post a Comment