21 December 2010

Akhirnya, dapat jugak aku nak tengok wayang, dah la cerita MEREPEK.

Pujukan berbisa betul -.-' haha, maksud aku.. nak kua dgn bf pun nak kena pujuk mama aku pakai ayat power-power :P hihi . alaa, bukan selalu enn kan kan mama ? :P haha .. next year dah SPM , lagi laa aku x bnyk masa nak spend time dgn dye tu :( * sob sob . sabar jelaa k k :)
and aku dah lama x menunjukan bakat aku, bakat tgk wayang bnyk2 :D ahaha.. aku nk tgk cte AKU MASIH DARA sebenarnye. Tp en, zaki aa ni . nk ajak aku tgk cte HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH . Bajet nk tgk cte takot aa ni en..Yang aku pelik nye, hantu balik rumah ? dah mmpos pun nk balik umah lagi, balik kubur sudah la -.-' . And aku pesan kat korang semua kt lua sana tu, TAK payah tgk cte ni . Memang M-E-R-E-P-E-K =.= .. cte hantu paling merepek and bosan penah aku tgk , smpai aku leh tido lagi dlm wayang. lawak en ? :D haha , pape pun .. aku x nak laa ckp bnyk kan, kalau korang nk tau merepek mane kah cte ni .. Go and watch it yourself, and then comment balik kat aku cte ni mcm mane. Bole ? haha :D 


p/s : nk post entry bnyk2 hari ni ! :D

No comments:

Post a Comment