12 November 2010

What a Wonderful Day :)



PELANGI HIDUPKU :)

rainbows-1-1.jpg music to my ears image by JustJudyLivingForTheMoment

 Hiiii guysssss :)  

Yayyy , akhirnyaaaaa !! aku bebas dari buku                    today ! 
ngee~ hee   BUT just for today lah :D haha .. selasa ni baru aku betol2 bebas dari buku :D hehe
well , cuti weekend ni .. bole lah aku tido and dengar lagu puas2 kat iPod aku neh .. :)
and aku bole laa menari2 atas katil aku <--- mcm minah ni menari :D hehe
Hmmm, esok aku ingat nk kua lah dengan zaki , well .. dah 3 hari ke bpe hari aku x jumpe dyeeee . rindu nk together gether dengan dye tu and nak gado2 dgn dye  HAHA , comel kan kteorang XP
and aku ingat nak cari keje skali laa . bosan dok umah , bukan dapat duit pun kalau dok umah enn . at least keje dapat la jugak duit tu , leh shopping2 nanti .. and leh laa aku belanja zaki g karaoke kat redbox tu :P waaahhhh ! hehehe  
actually kan , aku x tau nak tulis ape . haha . otak aku neh dah mcm siput nk berfikir , otak aku neh nak suro aku tido kott . haha . padahal tadi dah tdo dah.. hehe
k aa , sambung malam neh laa . macam malas jea nak mengarang ni :/
anyways , thanks coz dapat meluangkan sikit jea masa untuk bace bende alah ni . sikit jea aku curi masa korang , x banyak pun :P hee

aku tau korang suke blog aku en en ? :D haha ,and thanks for your compliment .. ( perasan )  :P

 BYE ..


1 comment:

  1. Lawa la sial -.-" mana lah kau edit nie wey? aja aku ! T_T

    ReplyDelete