08 November 2010

Thanks Guys :)

hye my dear blog , :)
sitting on my butt + on my chair .. haha . today is 9 November 2010 , 12.20 a.m :)


Sorry guys , i keep rarely update my blog . I'm so lazy and besides its examination weeks . So, i had to push myself to not always face my laptop .. But it didn't works , HAHA xD never mind lahh ;)


Anyways , 7 November hari tu memang best sangat. I had a really great day with my love and his friends . 
To my love :
 thanks sebab belanja everything , makan , minum , cookies tu lagi :P hehe .. thanks sangat2 tau sayang , sebab tu bby bayarkan for our bowling game hari tu . saje jea nak kuakan duit pulak , asyik2 b jea kan.. hehe.. Anyways , thanks for being my great,my love,my soul,my honey and my best boyfriend than ever. I love u so much sayang , from now until i die :)


To his friends : Acap , Abby , Erry , and Erry's sister 
thanks jugak coz korang sudi hang out dengan aku .. kalau xde korang , memang terperap gak aku kat umah ni jadi orang gile xD hehe
thanks sangat2 tau , and to abby : aku belanja bowling kau tu sebab pengganti duit minyak kete kau . hehe.. 
seronok sangat2 coz dapat kenal dengan korang . But say a BIG thanks kat Zaki lah , coz sebab dye jugak aku kenal korang kan kan ? :)
i hope we will be a very best friends FOREVER :)


p/s : mood nak tido ni sebenarnya , hihi :P





No comments:

Post a Comment