15 November 2010

kesian , YOUR FACEBOOK ACCOUNT HAS BEEN HACKED :(

arghhh !  account fb aku kene hacked ! adoyaiiii , dah laa kat US pulak tu . cari nahas tol lah orang tu !rase macam nak hempok2 dye dengan tukul mcm neh ---->     -___-'kurang aja lagi dengan aku,kan dah kene hempok habis2 ! haihhh ... macam macam betol nowdays , hacker berleluasa .. naseb lah aku tau mcm mane nak betulkan privacy fb aku neh .. naseb aku budak IT , hehe dah dah, mula dah sikap perasan aku neh . haha , alaa . sape lagi kalau nk puji kalau bukan diri sediri en en  ..  hehehe :Pwell , tadi kat sekolah last paper yang teras aku jawab .. so far , good lah .. sebab aku sempat pegi tanye jawapan kat cikgu .. hikhik .. jahat tol aku nie en  .. actually aku x tau pun sebenarnye kertas aku belum kutip lagi , so dengan serba x tau pape , aku g la bilik guru .. jumpe cikgu IT aku tu .. dengan serba x tau pape , aku pegi cakap yg paper aku dah kena kutip .. aha ! so , confident gila ah cikgu pegi bagi jawapan .. HAHA .. sumpah lawak doh !  ... aku naik jea kelas,tengok2 kertas ade lagi atas meja aku . ape lagi , sepantas kilat ah aku terus tuka jawapan yang aku salah tu ! .. haih , x jujur betul aku neh .. ceh ceh .. bile lagi kan nak buat mcm ni .. alangkah bestnye kalau SPM aku pun macam neh ..  hehehe ..
tapi aku rase memang nak makan penampaq maut ckgu lah kalau ckgu dapat find out benda neh ... hahahaahahah .. adoyaiii .. x sanggup aku .. rase macam nak tercirit pun ade . haha ..Onion Emoticons

Onion Emoticonsk lah , mau mandi dulu  .. ....  :)

No comments:

Post a Comment