17 November 2010

how can i say it?

hmm , macam mane ni ? macam mana aku nak cakap kat zaki yang aku betol2 sayangkan dye and no one else in my heart. aku tgk dye dah macam x caye kan aku since aku chatting ngan kawan aku hari tu.. aku x penah nak sembunyi ape2 pun drpd dye . sumpah x penah. aku x nak dye pandang burok kat aku di sebabkan aku terlalu mesra layan budak laki lain.. but aku x penah nak fall in love dengan orang yg aku mesra tu .. mybe he think i'm trying to hide something from him.. no , you are wrong. i never try to do that stupid things . seriously .. only you in my heart now , trust me . you will be in my heart from now , till the end of my life . i love u so much .. forgive all my fault .. forgive and forget all the bad things, forget the past .. time to get a new life . 


p/s : i know he put his trust on me 100% , and i never break it down.

No comments:

Post a Comment