19 November 2010

HAHA, Hari Ni Aku Menangis Lagi xD




haihh , bod-obo-do . haha .. bengong punye mira .. menangis lagi kau hari ni ehh :D haha
pasal ape , TOUCHING dengan Zaki ! HAHA .. haihh , asal laah aku cepat sangat touching sekarang ni eh .. hmm..
mybe aku nk semua orang sayang aku and jaga hati aku kot ? sedangkan aku x lah jge hti dyeorang sangat! huh !
ape daaa -.-' 
mcm ni cerita dye , aku pegi jog .. yes , jogging laa ! well, budak nak kurus tapi makan banyak =.= . huu~ x)
aku pegi jog dengan laki aku, kteorang okay jea mula2 .. smpai laa dah habis jog kteorg rest jap .. lepak lepak kat kerusi neh .. then... bermula la detik yg bagi aku agak BODO gak ahh enn.. kteorg gado besar sebab zaki kutuk aku . haha . kutuk aku GEMOK , SAKAI,  MUKA LEBAR,  ahh ! fine lahh .. aku memang macam tu pun . but x yah kutuk2 enn . tu yang aku bengang gak tu . lepas tu bengang aku dah semakin mendadak naik nye, aku blah buat bodo jea. aku pegi sambung jogging balek. tp dalam hati rase macam " haih , asal aku buat mcm ni ! and asal dye x keja aku ! " .. ntah dye .. aku x tau knpe dye x buat mcm tu . aku bia kan jugak . then dye call aku bpe kali aku x angkat , xde mood aku nak angkat sebenarnya ... last2 dye anta msg kat aku yg dye nak balik . haihh , gelabah sudaa time tu ! aku x nak dye balik , tp aku bodo g suro dye balik ! sape x gelabah dohh ! -.-'
tp dye memang sayangkan aku walaupun dye kutuk aku macam2 . haha .. :D
dye tunggu aku kott ! haha :P then aku nampk dye aku terus blah .. tp ntah la , time aku jalan tu aku rase mcm nak nangis jea .. terpikir jugak , kenapa laa aku ni burok sgt rupanye sampai kene kutuk habis. tp nk buat mcm mane enn, Allah dah jadikan aku cukup sempurna laa mcm ni . aku bersyukur sangat :)
sedih gak time tu .. ntah laa ... malas lak nk cte panjang2 en , nnti korang x nak bace lak . haha :D


aku nk cakap kat zaki kalau dye baca :


~ b , b nak tau knpe bby buat mcm tu kat b ? bby nak tengok b sygkan bby ke x . walaupape pun yg terjadi, b tetap yg bby sayang k . x kire ! tp bby nak b jgn buat lagi tau mcm ni , sebab bby cepat TOUCHING ! hehe .




p/s : k laa , gtg .. ade tuition physic ! byebye ;)

No comments:

Post a Comment