29 October 2010

The Week full of Shitness

Salam , hye :) long time no meet uh ? yeah , aku sangat sangat lah tersangat sangat lah busy , (bape banyak sangat laa aku neh xP) .. Haha .. busy dengan macam2 aa . penat kott , migrain aku hari2 kalau macam ni . Maaf lah kalau tajuk aku tu mcm ***** sikit , tapi aku rase tu lah tajuk paling sesuai untuk statement ni , hehe ;D

Hmm , exam .. perhh.. BUSY GILAAAAA ! smpai tak terlayan zaki di buatnye.. kesian kat dye.. sorry b, i have to :( .. hmm, 11 papers from 26Oct-16Nov . can u imagine that? lama kott , -.- .. penatnye study .. so far aku baru jea jawab 3 papers , BM, PI and Maths . memang susah la gile , gile pun tak susah . haha .ade lagi 9 papers tak jawab .. adoyaii , dah la study pun macam ape jea . kalau nampak buku tu mcm cepat jea nak tutup , kalau facebook .. , haha..tak yah laa cakap.. 24 hours pun aku sanggup kottt ! haha .. hari ni status aku kat fb memang sangat2 lawa :D "i don't want to face a facebook , but i still need to face that book" :D haha.. faham tak ? pegi like nowww .. tau tau ! hehehe.. seriously, pandang buku memang mengantok kott.. tu pun sebab terpaksa melawan nafsu syaitan tu .. sebab tu aku rajin . hahaha , *perasan :'P
well , ape yang penting now i have to focus kat subjects lain pulak .. then baru nak merdeka jap .. kejap pun jadi laa , sebab memang dah tak lama dah nak masuk form 5 .. Ya Allah , kejap nye aku dah nak form 5 ehh .. lepas tu bole masok Uni sama dengan zaki , hehehehe :P... pape pun , just nk ucapkan kat sape sape yang tengah memerah peluh tu.. Good Luck in your exam.. , pray for my success :) thanks.

p/s : nak naik gila study satu subject pun , haiihh -.-

No comments:

Post a Comment