02 October 2010

Say Hye to The New World of Love

Say Hye to The New World of Love ? apakah maksud tu ? HAHA , faham-faham kan lah kalau tak faham yea :)


Maaf lah , dah lama tak update blog. Since hari raya hari tu , aku tak sudah-sudah makan jea sampai blog aku pun di lupa kan . aww , don't be sad my blog , i always loveee u :P
Rasenya macam dah berhabuk , bersarang dah blog aku ni. Maklumlah , orang yang rajin katakan.. :D


Hari ni dah masuk hari ke dua bagi bulan Oktober , yeah . begitu cepat masa berlalu and tinggal lagi 2 bulan untuk aku mengejar duniaku yang baru , bukan setakat dunia .. akhirat juga tidak akan aku lupakan , insyaAllah ..
Hurmm .. masa berlalu begitu sahaja dan aku di sini terpinga-pinga.. tak tahu jalan yang mana harus aku pilih..
Tapi , kehidupan aku sekarang merupakan perubahan yang sangat besar dalam hidup aku..
yea , aku tak tipu .. hidupku kini bahagia di samping si dia.. akhirnya setelah berbulan-bulan aku hidup bertemankan cahaya lampu , tp kini aku hidup bertemankan si dia . terima kasih syg kerana kau ku bahagia :) Aku bahagia mungkin daripada berkat usaha aku juga, Alhamdulillah.. usaha aku tak sia-sia... 
Aku harap kali ini , sejarah tak mungkin berulang kembali .. kenangan pahit memberi pengajaran .. cukuplah derita aku selama ini , balasan yang aku terima mungkin memberi satu seribu makna dalam hidpu aku .. namun .. hidup tak perlu di isi dengan kesedihan , kerana kesedihan itu lah membawa kepada kemusnahan hidup... hidup perlu di teruskan .. apa yang penting , aku perlu melupakan segala kenangan pahit ... kenangan pahit yang memberikan kesan yang amat dalam , seperti besi yang bengkok susah di kembalikan kepada bentuk asal .... 
Detik bertarikhkan 30/9/2010 tidak akan aku lupa kan .. akhirnya kenangan pahit berlalu , dan say hey to the new world of love :)


sincerely,
Mira :)









No comments:

Post a Comment