19 October 2010

about Yesterday :)

Holaaa and hye guys , i mean .. blog :)
hari ni hari selasa 19/10/10 , and tepat pada pukul 10.35 p.m


Hari ni aku tak nak study , mood nk study tu memang dah pegi jauh . Jauh melancong ke mana pun aku tak tau . HAHA xD padahal exam lagi bape hari jea nak dekat .. lantak laa , sehari jea tak study en en.. ? nak jugak aku rehat kan otak aku yang tak bape nak pandai ni :P hee~ aish , tak baik kutuk diri sendiri ! ish ish ish -.-
Exam aku da start hari rabu ni , harap-harap apa yang susah menjadi senang la bagi aku . insyaAllah .. :) aku just dapat berusaha and berdoa jea , selebihnya biar la Allah yang tentukan (;
Well , semalam ! talk about yesterday , OMG -.- i am so shocked ! he came to my houseeee ! omgeeeeeeee ! at first , i thought he just make a joke .. so i didn't expect anything at all , seriously. then i heard his bike , i mean , his motorbike i think lah outside of my house .. and its really him ! hehe .. happy gila ahh time tu and terkejut jugak ahh sebab dia tak bagi tau aku pun yang dia nak datang .. hehe .. dia datang and terus bagi aku something .. muka aku time tu memang , its like "perghhhh ! what inside this plastic bag ?!" haha .. :D aku dapat oreo lagi plus ferroro rocher !!woah waohh ! its make me fat againnnn :( hee.. anyways ..to b : thanks for that chocolate , i am so happy even it is just a CHOCOLATE , and thanks again for make me FAT ! hahaha , jangan marah ehhh sayangggg :P hehee...


P/s : ..... ^.^

No comments:

Post a Comment