29 October 2010

hehehehe

haha , lawak laa pulak bila bace msg zaki tadi :D haha
aku cakap aku nak update blog , then dye cakap .. 
"bby jangan la carita pasal b jadi peluru waktu drama tu"
hahahaha :D seriously , lawaaaakkkk gileeeeee xD
hah , now .. aku memang nak cerita .. hehe (jangan marah b :P)
ceritanya macam ni .. haha .. zaki and budak2 skali dengan Uni dye kena buat drama .
so, mybe sebab dye busy kot yang menyebabkan aku nak tanye dye buat ape.
then dye cakap dye tengah prepared nak belakon . huh ! first time bf aku belakon neh , haha.
pastu terdetik pulak aku nak tanye , macam mane cerita tu and dye belakon jadi ape.
korang tau ape ? disebabkan badan dye sangat la kecik , and kurus .. dye di paksa untuk menjadi
sebiji peluru yang HIDUP . hahaahhahaha .. bayangkan lah mcam mana seorang manusia menjadi peluru
dan di baling macam tu jea ? hahhahahahahaha , nak pecah perut aku bila terbayangkan macam mane dye kena baling ... xD aishhh , sabar jelaaa ... actually , aku tulis ni saje jea nak bagi zaki sakit hati .. hehehehe . well , u know me rite sayanggg ? hihihihi , dont mad mad tau sayang . i still love u .. hehe :P

nah , special pic untuk b :



heheeeee ! lawa tak peluru nii , hadiah hari jadi b untuk tahun depan ehh ? ngeee~

p/s : statement ini adalah gurauan semata-mata , jangan tiru aksi sebagai peluru di rumah .. sekian, terima kasih :)



No comments:

Post a Comment