01 September 2010

yeah , finally babeh !

Finally , i got A for my BM and BI .. Alhamdulillah Ya Allah .. :)
dah lama aku tunggu nak dapat A untuk BM and BI aku .. akhirnyaaaaaa !! heee~ ^^
anyways , balik sekolah tadi tak de lah penat mane . yeah , sebab tak belajar sangat ..
and time physic jea yang belajar , and i had no mood at that time because of my result. i failed for my physic.. -___-ahh , tak kisah laah .. ujian biasa jea kotttt =.= but ujian tetap ujian kan ? ntah laa , aku memang bukan otak physic .. so, no wonder laahh kan :P hehe ..tapi agak disappointed la jugak sebab ayah aku lecturer subject physic ni dan dia sangat expert about physic ni , tapi anak dia ? tak yah cakap laa kan , dah tau dah kan macam mana ? :D haha
well , budak pemalas memang macam ni . cikgu physic 24 hours depan mata , still tak dapat nak memanfaatkan xD chill , chill .. next year baru SPM , relax dulu laa kan ! haha . banyak laa kau punya relax eh mira ? kau ni nak jadi apa ni ? hehe
esok tak sabarnya aku nak dapat result untuk subject chemistry .. woah woah , Ya Allah .. apa lah yang aku dapat eh ? mintak-mintak better daripada yang dulu . Amin~ :)


Oh yeah , lupa nak cakap .. korang tau tak pasal apa ? yeah , that guy . that guy yang i always talked about tu .. hurm , aku dah rancang something nak bagi dia chill about that rumors yang gila-gila tu ..  i hate rumors -.- annoying tau tak ?! ada ke patut orang sume gossipkan aku dengan dia ? gilaa ke hape ? damn , gossip tak penah pupus kan ? kenapa kah ? eishh , bila la nak habis gossip2 ni ? and because of this rumors , he trying to avoid me ! damn you GOSSIP ! -__-


p/s : ahh , tak de mood nak tulis , chaw . bai -.-

No comments:

Post a Comment