13 August 2010

UNAVAILABLE TITLE

hey guys .. hari ini sangat bosan+mengantuk+seram sejuk+berdebar-debar+kerinduan pada seseorang = HAHA. bengong kannnn =.='
tadi kat sekolah aku dah mula start cerita pasal paranormal activity kat adlina , meremang gak ahh time aku cerita tu. ntah , kalau korang tengok sendiri .. memang scary gila dohh . you better go and watch it. aku jamin , 7 hari 7 malam korang tak dapat tidur. so do i . haha . then . berdebar-debar ? kenapa kah ? yelaa , sape yang tak berdebar kalau korang yang kena jadi ketua kumpulan dan koramg kena handle kan semua ahli-ahli kumpulan korang yang begap nak mampos tu (kecuali adlina) .and korang lah yang kena membebel dulu kat depan cikgu plus budak-budak dalam kelas korang tu .. eishh , memang menakotkan. tapi nasib aku baik , waktu pembelajaran di mana aku dan kawan-kawan aku yang lain di tugaskan untuk membentangkan kerja yang di suruh telah habis waktunya sebelum aku di arahkan untuk pergi membentangkan kerja aku pulak . Memang kesyukuran yang dapat aku panjatkan , Alhamdulillah Ya Allah. hehe :) so, perasaan berdebar aku ni terus hilang sekelip mata :D bangga gilaa ah , HAHA . hmm , kerinduan pada seseorang ? siapakah ? haha , itu semestinya rahsia . aku rindu kat kau lah ! haha , *perasan* eishh , mane bole bagi tau. bocor lah rahsia. haha . sape yang tak faham buat buat faham lah okay... tak perlulah aku panjangkan ceritaaa ;P


k laah , gtg . kena bising dah ni !


p/s : kena bising sbb tak study ! -.-

No comments:

Post a Comment